37.000 TL R5 7600 + RX 7800XT sistem alınır mı?

Lemavora

Megapat
Merhaba, aşağıda linkini bıraktığım sistemi almayı düşünüyorum. Bu fiyatta alabileceğim daha iyi bir sistem var mı sizce? (ben konuyu açarken 1000TL zam geldi... Modlar 38.000TL olarak güncelleyebilirler)

Sistem

Anakartı MSI Pro B650'ye,
RAM'i Patriot 32 GB 6000MHz 30CL'ye.
SSD'yi de Kingston 1TB NV3'e yükselttim.

Eğer alabileceğim en iyi sistem buysa bir sorum var. Elimde ayrıyeten Kingston KC3000 1TB SSD var. Seçtiğim anakart üzerinde bu SSD'yi takabileceğim yeterli slot var mı acaba?

Yanıtlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

İşlemci soğutucunuzu 120Mm'den 240Mm'e çıkarın hocam, güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Bu sistemi 32999 iken arkadaşa aldık. Bu fiyatıyla da hâlâ gayet tercih edilebilir bir sistem. Bu fiyata alabileceğiniz Nvidia sistemlerden gayet önde.
Bizde ramleri CL30 Patriot ramler, ssd'yi Kc3000 ve anakartı B650 Gaming Plus Wi-Fi yapmıştık. Şu an o anakart seçilemiyor. Sizin tercih ettiğiniz anakartta tek ssd slotu var.

CL30'un CL36-40-... Kendinden daha büyük olan CL değerlerinden daha iyi olduğunu ve CL değeri ne kadar düşüsek o kadar iyi olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Sistem o fiyata alınır gayet güzel anakart-ram ve ssd de ideal olmuş yükseltme olarak.

Anakartta tek m2 slotu var ya 2 slotlu bir anakart alacaksın ya da elindeki ssd yi PCIe girişine aparat alıp takarak kullanacaksın (hız farkı olur ama tabi)

Merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz düşününce bu sistemi almaktan vazgeçtim. Ekran kartı dışında aynı sistemi indirimlerde parça parça toplamaya, ekran kartı olarak da ARC750 kullanmaya karar verdim(indirimde satın almıştım, iade etmeyi düşündüm ama oynamayı planladığım oyunlar için 1080p'de çok yeterli).

Artan paranın bir kısmıyla 7+ yıllık 60hz tn panel LG monitörümü ikinci ekranlığa emekli edeceğim.

Belki önümüzdeki kasımda ekran kartını da güncellerim.

R5 7600 + ARC750 sisteme 5K bütçede işlemci soğutucu ve kasa+psu ne önerirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…