37.000 TL sistem önerisi

Kanle07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir kasa alacağım. temel aradığım özellikleri 32 GB 6000HZLI RAM, Intel i5 13 veya 14. nesil (ve aynı güçte çekirdek sayısında, AMD işlemciler de olur fakat mühendislik programları için Intel öneriliyor genelde) RTX 4060 Ti veya RX 7700XT güçlerinde GPU'lu, 1TB M.2 SSD'li sistem önerebilecek olan var mı?

Not: İşlemci ve grafik kartında AMD seçmek istiyorum fakat çekimserim kimse 3D modelleme ve mühendislik programlarında yaşadığı deneyimi yazmamış bu tip sistemlerle çalışırken. Araştırdım bir sonuca varamadım, problem çıkaracak bir unsur yok gibi fakat hiç deneyimini belirten de yok. Çift amaçlı evde kullanacağım bir PC olacağı için en iyi seçim şu an AMD'ler gibi fakat AMD için mavi ekran vb. Skandal hatalarla karşılaşanlar da varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

37K yı biraz aşabilir ama değer.

Ekran kartı ikinci el temiz bulabilirsen 3080Ti önerebilirim ama sıfır alacağım dersen 7700XT'den başka tercih yok. 8GB VRAM'li 4060Ti alınmaz şahsen. İkinci el 3080Ti alırsan maliyet 37K nın altına düşer.

Son düzenleme:
Merhaba İncehesapta muadili bir cihaz toparladım belirttiklerinizden uzak değil işlemci aynı neredeyse tam 36 k ediyor birde 750W'a kadar ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Modelleme programları dahi kullansam aşırı karmaşık tasarımlar yapmıyorum bu yüzden fazla güç ihtiyacı olmayacaktır. Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap

Merhaba İncehesapta muadili bir cihaz toparladım belirttiklerinizden uzak değil işlemci aynı neredeyse tam 36 k ediyor Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Hocam SSD, kasa ve PSU kötü. RAM'leriniz 5200 MHZ bir de.

Attığım sistem parça kalitesi olarak çok daha iyi sadece anakart biraz kısılmış o kadar. 750W atmanın sebebi ileriye dönük olması. Sizin için eksi oluşturmaz 750W.

Bir de 7500F'i stok soğutucu ile soğutamazsınız attığım kule tipi soğutucu çok rahatlıkla soğutur işlemciyi.

Attığım sistem toplamada bulunan anakartı bununla değiştirip alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…