Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #11 emoji_bey dedi: 4K'da test etme fırsatı bulamadım ama 4070 Super çok rahat önümüzdeki 5 yıl boyunca 2K'da oynatır ki siz 1080p oynayacakmışsınız. 4070 Super'li olanı alın derim. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu yükseltilmeli mi sizce.
emoji_bey dedi: 4K'da test etme fırsatı bulamadım ama 4070 Super çok rahat önümüzdeki 5 yıl boyunca 2K'da oynatır ki siz 1080p oynayacakmışsınız. 4070 Super'li olanı alın derim. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu yükseltilmeli mi sizce.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.684 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #12 Rodwash dedi: İşlemci soğutucu yükseltilmeli mi sizce. Genişletmek için tıkla... Kule tipi öneririm.
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Ağustos 2024 #13 Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor ise yanlış yazdım pardon.
Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor ise yanlış yazdım pardon.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #14 LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum kule tipi ne oluyor? 4070'li sistemin özelleştirmelerindeki soğutmalar kule tipi mi?
LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum kule tipi ne oluyor? 4070'li sistemin özelleştirmelerindeki soğutmalar kule tipi mi?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.684 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #15 LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Yetmiyor ise yanlış yazdım pardon. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma bu işlemciye gereksiz olacaktır. Ve kute tipi sıvı soğutma üst seviye olmadıkça daha iyi.
LOLZ_sec dedi: Sıvı soğutmaya bütceniz yetiyor ise kule tipi almanızı tavsiye etmeliyim. Yetmiyor ise yanlış yazdım pardon. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma bu işlemciye gereksiz olacaktır. Ve kute tipi sıvı soğutma üst seviye olmadıkça daha iyi.
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Ağustos 2024 #16 Rodwash dedi: Çok bilmiyorum kule tipi ne oluyor? 4070'li sistemin özelleştirmelerindeki soğutmalar kule tipi mi? Genişletmek için tıkla... 4070 sistemde sıvı soğutma var benit attığım yani.
Rodwash dedi: Çok bilmiyorum kule tipi ne oluyor? 4070'li sistemin özelleştirmelerindeki soğutmalar kule tipi mi? Genişletmek için tıkla... 4070 sistemde sıvı soğutma var benit attığım yani.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #17 Lskow dedi: Sıvı soğutma bu işlemciye gereksiz olacaktır. Ve kute tipi sıvı soğutma üst seviye olmadıkça daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu işlemciye ne almalıyım sizce kule tipi soğutma olarak.
Lskow dedi: Sıvı soğutma bu işlemciye gereksiz olacaktır. Ve kute tipi sıvı soğutma üst seviye olmadıkça daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu işlemciye ne almalıyım sizce kule tipi soğutma olarak.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.684 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #18 LOLZ_sec dedi: 4070 sistemde sıvı soğutma var benit attığım yani. Genişletmek için tıkla... O sistem pahalı.
LOLZ_sec dedi: 4070 sistemde sıvı soğutma var benit attığım yani. Genişletmek için tıkla... O sistem pahalı.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #19 Rodwash dedi: Bu işlemciye ne almalıyım sizce kule tipi soğutma olarak. Genişletmek için tıkla... Çok ekstrem bir şeye gerek yok bu işlemci için. Peerless Assassin ya da burst Assassin alabilirsin. Bence peerless olanı al.
Rodwash dedi: Bu işlemciye ne almalıyım sizce kule tipi soğutma olarak. Genişletmek için tıkla... Çok ekstrem bir şeye gerek yok bu işlemci için. Peerless Assassin ya da burst Assassin alabilirsin. Bence peerless olanı al.