ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.355 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #11 burakbak7 dedi: Yani bu fiyat için daha iyi sistem atın onu alayım Genişletmek için tıkla... Gigabyte sponsorlu sistem olduğu için anakart değiştirildiğinde de paranıza değecek bir anakart geliştirmesi yok. B650M-R olsaydı hiç değilse 2 tane M.2 slotuyla ileriye dönük, daha iyi olurdu. Gaming Gecesi gibi indirim kovalayın bence de.
burakbak7 dedi: Yani bu fiyat için daha iyi sistem atın onu alayım Genişletmek için tıkla... Gigabyte sponsorlu sistem olduğu için anakart değiştirildiğinde de paranıza değecek bir anakart geliştirmesi yok. B650M-R olsaydı hiç değilse 2 tane M.2 slotuyla ileriye dönük, daha iyi olurdu. Gaming Gecesi gibi indirim kovalayın bence de.
burakbak7 Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #12 Michael_Kaiser dedi: Bu yorumumu okumadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yukarıdaki yorumu da sizin yaptığınızı şimdi gördüm. Pat diye almayın diyen biri sandım doğal olarak gerildim
Michael_Kaiser dedi: Bu yorumumu okumadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yukarıdaki yorumu da sizin yaptığınızı şimdi gördüm. Pat diye almayın diyen biri sandım doğal olarak gerildim
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.338 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 9 Kasım 2025 #13 burakbak7 dedi: Kusura bakmayın yukarıdaki yorumu da sizin yaptığınızı şimdi gördüm. Pat diye almayın diyen biri sandım doğal olarak gerildim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ne kusuru. Eğer Gaming gecesi veya 11.11 beklerseniz daha sağlam sistemler çıkacaktır.
burakbak7 dedi: Kusura bakmayın yukarıdaki yorumu da sizin yaptığınızı şimdi gördüm. Pat diye almayın diyen biri sandım doğal olarak gerildim Genişletmek için tıkla... Estağfurullah ne kusuru. Eğer Gaming gecesi veya 11.11 beklerseniz daha sağlam sistemler çıkacaktır.
burakbak7 Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #14 Michael_Kaiser dedi: Estağfurullah ne kusuru. Eğer Gaming gecesi veya 11.11 beklerseniz daha sağlam sistemler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim anakart konusunda bilgim çok zayıf. Bana kısa bi anektot verseniz anakart seçimi için?
Michael_Kaiser dedi: Estağfurullah ne kusuru. Eğer Gaming gecesi veya 11.11 beklerseniz daha sağlam sistemler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim anakart konusunda bilgim çok zayıf. Bana kısa bi anektot verseniz anakart seçimi için?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.338 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 9 Kasım 2025 #15 burakbak7 dedi: İlginiz için teşekkür ederim anakart konusunda bilgim çok zayıf. Bana kısa bi anektot verseniz anakart seçimi için? Genişletmek için tıkla... B650m-r Bütçendeki en iyi ürün.
burakbak7 dedi: İlginiz için teşekkür ederim anakart konusunda bilgim çok zayıf. Bana kısa bi anektot verseniz anakart seçimi için? Genişletmek için tıkla... B650m-r Bütçendeki en iyi ürün.
burakbak7 Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #16 Michael_Kaiser dedi: B650m-r Bütçendeki en iyi ürün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim