37.000TL'ye sistem önerisi

Mors1

Zeptopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim? Bazı kriterlerim var. 3070 veya üstü bir ekran kartı ve R7 5800X üstü bir işlemci olursa iyi olur.

Valla RTX olsun istiyorum. Montaj yapmasını bilmiyorum. Hazır sistem olursa iyi olur.
Hazır sistem pek önermem, konudaki de mesela 3080 TUF ve 5800X anca oluyor, parça kalitesi öyle çok iyi bile sayılmaz. Bir şekilde toplama denk getirmek daha iyi olacaktır. Toplama hizmeti verenler var mesela, onlarla çalışabilirsin. Hatta ben de veriyorum 😅istersen çalışırız beraber.

Hazır sistem pek önermem, konudaki de mesela 3080 TUF ve 5800X anca oluyor, parça kalitesi öyle çok iyi bile sayılmaz. Bir şekilde toplama denk getirmek daha iyi olacaktır. Toplama hizmeti verenler var mesela, onlarla çalışabilirsin. Hatta ben de veriyorum 😅istersen çalışırız beraber.

Zamanında kendisi aracılığıyla sistem toplamıştım. Parça seçiminden itibaren her konuda yardımcı oluyor. Montaj, kurulum dahil.

Nasıl bir hizmet veriyorlar? Bir de ne kadar ücrete destek veriyorlar? Biraz detay verirseniz sevinirim.

Nasıl bir hizmet veriyorlar? Bir de ne kadar ücrete destek veriyorlar? Biraz detay verirseniz sevinirim.
Mesela kendimden örnek vereyim, parça seçiminden itibaren destek çıkmaya başlıyorum, parçalar alınıp toparlanıyor, sonra da gidip montajını yapıp Windows'unu sürücülerini yükleyip teslim ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı