GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.052 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #1 Abiler selamünaleyküm. 25 TL var bakiyemde 12.5 TL de iadeden gelecek. Bu Deagle'lardan hangisini onerirsiniz? Onceden tetik disiplini vardi sattim. Işık Hüzmesi (Görevde Kullanılmış) StatTrak™ Desert Eagle | Mavi Kaplama (Görevde Kullanılmış) Desert Eagle | Yıkıntı Şehir (Az Aşınmış) Desert Eagle | Sputnik (Az Aşınmış) Eger sizin onereceginiz varsa beklerim? Daha cok karamsar bir hava veren skin olursa iyi olur. Yikinti sehir ile sputnik fav şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Abiler selamünaleyküm. 25 TL var bakiyemde 12.5 TL de iadeden gelecek. Bu Deagle'lardan hangisini onerirsiniz? Onceden tetik disiplini vardi sattim. Işık Hüzmesi (Görevde Kullanılmış) StatTrak™ Desert Eagle | Mavi Kaplama (Görevde Kullanılmış) Desert Eagle | Yıkıntı Şehir (Az Aşınmış) Desert Eagle | Sputnik (Az Aşınmış) Eger sizin onereceginiz varsa beklerim? Daha cok karamsar bir hava veren skin olursa iyi olur. Yikinti sehir ile sputnik fav şu an.
Atılay Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 351 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Kesinlikle StatTrak™ olan modeli öneririm. StatTrak™ skinlerinde vurduğunuz düşman sayısını görüntüleyip oyundan alacağınız zevki katlayabilirsiniz.
Kesinlikle StatTrak™ olan modeli öneririm. StatTrak™ skinlerinde vurduğunuz düşman sayısını görüntüleyip oyundan alacağınız zevki katlayabilirsiniz.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 22 Nisan 2023 #3 Işık Hüzmesi isimli skini kesinlikle öneririm oyun içi güzel görünüyor.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.052 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #4 Atılay dedi: Kesinlikle stattrak™ olan modeli öneririm. Stattrak™ skinlerinde vurduğunuz düşman sayısını görüntüleyip oyundan alacağınız zevki katlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Borgore dedi: Işık hüzmesi isimli skini kesinlikle öneririm oyun içi güzel görünüyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Atılay dedi: Kesinlikle stattrak™ olan modeli öneririm. Stattrak™ skinlerinde vurduğunuz düşman sayısını görüntüleyip oyundan alacağınız zevki katlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Borgore dedi: Işık hüzmesi isimli skini kesinlikle öneririm oyun içi güzel görünüyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 22 Nisan 2023 #5 GGHOST dedi: Abiler selamünaleyküm. 25 TL var bakiyemde 12.5 TL de iadeden gelecek. Bu Deagle'lardan hangisini onerirsiniz? Onceden tetik disiplini vardi sattim. Işık Hüzmesi (Görevde Kullanılmış) StatTrak™ Desert Eagle | Mavi Kaplama (Görevde Kullanılmış) Desert Eagle | Yıkıntı Şehir (Az Aşınmış) Desert Eagle | Sputnik (Az Aşınmış) Eger sizin onereceginiz varsa beklerim? Daha cok karamsar bir hava veren skin olursa iyi olur. Yikinti sehir ile sputnik fav şu an. Genişletmek için tıkla... Işık hüzmesini alırım ben. Mavi Kaplama alacaksan bile bence stat trak alma eğer çok para yatıran biri değilsen. Aynı paraya aynı skine bir özellik için çok fiyat katlıyor daha başka skinlerde alabilirsin aynı parayla.
GGHOST dedi: Abiler selamünaleyküm. 25 TL var bakiyemde 12.5 TL de iadeden gelecek. Bu Deagle'lardan hangisini onerirsiniz? Onceden tetik disiplini vardi sattim. Işık Hüzmesi (Görevde Kullanılmış) StatTrak™ Desert Eagle | Mavi Kaplama (Görevde Kullanılmış) Desert Eagle | Yıkıntı Şehir (Az Aşınmış) Desert Eagle | Sputnik (Az Aşınmış) Eger sizin onereceginiz varsa beklerim? Daha cok karamsar bir hava veren skin olursa iyi olur. Yikinti sehir ile sputnik fav şu an. Genişletmek için tıkla... Işık hüzmesini alırım ben. Mavi Kaplama alacaksan bile bence stat trak alma eğer çok para yatıran biri değilsen. Aynı paraya aynı skine bir özellik için çok fiyat katlıyor daha başka skinlerde alabilirsin aynı parayla.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 22 Nisan 2023 #6 GGHOST dedi: İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru bir tercih yaparsınız bu iki skini alarak hocam, hayırlı olsun şimdiden.
GGHOST dedi: İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru bir tercih yaparsınız bu iki skini alarak hocam, hayırlı olsun şimdiden.
Atılay Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 351 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #7 Orta yolu bulduğunuza sevindim hocam. Hayırlı olsun diyelim. GGHOST dedi: İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur. Genişletmek için tıkla...
Orta yolu bulduğunuza sevindim hocam. Hayırlı olsun diyelim. GGHOST dedi: İkisini de alayım o zaman. CT ve T'de kullanırım, renk bakımından da uyumlu olur. Genişletmek için tıkla...
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 22 Nisan 2023 #8 Ben şahsen Sputnik kullanıyorum gayet güzel skin, Bronz Deco skini de güzeldir.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.052 Çözümler 5 22 Nisan 2023 #9 İsik huzmesi aldim para kalmadi :/ İadenin onaylanmasini beklim bari. Borgore dedi: Kesinlikle doğru bir tercih yaparsınız bu iki skini alarak hocam, hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Atılay dedi: Orta yolu bulduğunuza sevindim hocam. Hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
İsik huzmesi aldim para kalmadi :/ İadenin onaylanmasini beklim bari. Borgore dedi: Kesinlikle doğru bir tercih yaparsınız bu iki skini alarak hocam, hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Atılay dedi: Orta yolu bulduğunuza sevindim hocam. Hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 22 Nisan 2023 #10 GGHOST dedi: İsik huzmesi aldim para kalmadi :/ İadenin onaylanmasini beklim bari. Teşekkür ederimm. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
GGHOST dedi: İsik huzmesi aldim para kalmadi :/ İadenin onaylanmasini beklim bari. Teşekkür ederimm. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.