hazır arıyorum, peşin fiyatina 3 taksit olan 1 2 tane site var size çok zahmet verdim ama varsa max 40 41e. monitörde alıcam dediğinizi beğendim 2klık 6 7 yıl götürecek sistem lazım. çok yüke giren oyunlar oynamam zaten yayın adb falanda yapmam sadece fps ve hikayeli
Hydro Bronze yi x3 taksit olduğu için alıcam gibi fakat x1 16gb performansı etkilermi 2x8 yapıp r5 7600 ü 7500f e düşürsem arada 580 fark var birde bu sistem için 1080p darboğaz yaparmı 2k ya sonra geçsem mesela önericeğin varmı tavsiyen nedir
Hydro Bronze'yi X3 taksit olduğu için alacağım gibi fakat X1 16 GB performansı etkiler mi 2x8 yapıp R5 7600'ü 7500F e düşürsem arada 580 fark var bir de bu sistem için 1080p darboğaz yapar mı 2K ya sonra geçsem mesela önericeğin var mı tavsiyen nedir?
1080p darboğaz yapmaz. DDR5 Single ile Dual arasında DDR4'teki gibi devasa fark olmuyor. Sonradan 32'ye yükseltmek için 1x16 daha mantıklı olur. İlerleyen zamanda aynı RAM'den alırsın 32 GB RAM olmuş olur.
1080p darboğaz yapmaz. DDR5 Single ile Dual arasında DDR4'teki gibi devasa fark olmuyor. Sonradan 32'ye yükseltmek için 1x16 daha mantıklı olur. İlerleyen zamanda aynı RAM'den alırsın 32 GB RAM
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...