37 bin TL laptop önerisi

Bütçe
37000
Makaleler
1
Yer
Türkiye
TUF alınmaz benzer sıcaklıkları görürsünüz yine.

Öneri için teşekkürler hocam, bunun ekranı %100 sRGB değil mi?

Merhaba, 3 gün önce Acer AN515-58 modelini almıştım, ancak fabrikasyon çıkışlı macunu vasat olduğu için oyunlarda işlemci 100 dereceye pik ediyordu, bende uğraşmak istemediğimden iade ettim.
Bu bütçeye önerileriniz nedir? Ayrıca bu model alınır mı? https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ
@Artoria Pendragon

cihazı aktif olarak kullanmaktayım. Dedikleri gibi ısınması var fakat her cihaz ısınır ayrıca yüksek sıcaklıklara tolereli üretilmiş işlemcisi. Isınması hariç sıkıntısını görmedim ben ve sıcaklıkları düşürecek yöntemler mevcut g helper gibi gibi alacaksanız arastırabilirsiniz.

Gaming laptoplarda en uzun pil süresine sahip. Bunun gibi özellikleri var ısınması sıkıntı degilse arastırabilirsiniz panel kalitesi, saglamlıgı vs öne cıkarıyor kendini

Hocam bunu aldım 2 gün sonra geliyor.

Evet HP Victus
Bende size bunu anlatmaya çalıştım ama maalesef sitedeki Görevli arkadaşlar bunu anlamak yerine bana ceza vermek uygun görmüş. Ve size özellikle ASUS ROG alın gerekirse 2el alın diye yazmama rağmen bunu sildiler. Ve size yanlış cihaz aldırlar ve bence Technopat yönetimi size ücretsiz bir laptop hediye etmesi gerek.
Bu mesajımı silicekler ve gene ceza verecekler.
Ben size bazı ASUS ROG STRIX G16 görüntüleri atacağım arada farkı anlayın.
Boşda sıcaklık.

Screenshot_281.png

Yük altında sıcaklık.

Screenshot_282.png

Ve ses 0

Screenshot_283.png

Ben size cihaz satmaya çalışmıyorum gerçekleri konuşuyorum.

Sanırsam 1 Ay ban yiyebilirim şimdiden hakkınız helal edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı