37 bin TL laptop önerisi

Bütçe
37000

dogukanka55

Kilopat
Merhaba, özellikle soğutması, ekranı ve teknik servisi düzgün olsun istiyorum ama pek bir bilgim yok.
Şu iki modeli buldum sizce nasıl önerilerinizi bekliyorum. (Victus'un i5 olması kafamı karıştırıyor onun yerine Ryzen 7 veya 13. nesil i7 mi almalıyım?)

Seyahat ya da hareketli bir hayata sahip olduğunuz için mi laptop istiyorsunuz. Çünkü masaüstü 37 bine daha iyi olur gibi. Laptopların kasaları ne kadar fan desteği hava delikleri vs olsa da bir masaüstü kadar soğutmaz.

Seyahat ya da hareketli bir hayata sahip olduğunuz için mi laptop istiyorsunuz. Çünkü masaüstü 37 bine daha iyi olur gibi. Laptopların kasaları ne kadar fan desteği hava delikleri vs olsa da bir masaüstü kadar soğutmaz.
masaüstü bilgisayarım var şuan ekstra olarak alıcam laptopu okul ve iş için.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ws-11-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00006AZ1Q7 HP'lerde ekran şans işi iyide gelir kötüde.
teşekkkür ederim öneriniz için ama fiyatını biraz düşünmem lazım. Bu arada ekranını nasıl test edebilirim geldikten sonra laptop?

Masaüstü bilgisayarım var şu an ekstra olarak alacağım laptopu okul ve iş için.

Teşekkkür ederim öneriniz için ama fiyatını biraz düşünmem lazım. Bu arada ekranını nasıl test edebilirim geldikten sonra laptop?

İş için oyuncu laptoplar pil çok yetmez maksimum 2 saat dayanır yanınızda sürekli adaptör taşımanız gerek.

LOQ her konuda üstündür diyosun üstad?

İş için oyuncu laptoplar pil çok yetmez maksimum 2 saat dayanır yanınızda sürekli adaptör taşımanız gerek.

Haklısın öyle bir sorunu var. Ama pili uzun gitsin diye grafik kartsız bir şey almak istemedim Huawei gibi. Masaüstümden bile iyi özellikleri var bu arada laptopun. Kabloyu laptopa taksam kasa gibi kullanabilir miyim laptopu. Monitörde gecikme falan yapar mı?

Cyborg alınmaz. Victus ile kıyaslarsak soğutmaları çok fark yok, ekranı daha iyi (Victus'larda çok fazla yanlış panel şikayeti var) ve kasa kalitesi daha iyi. Performansları da benzer olacaktır.

Sizi daha önce görmüştüm grafik kartta 45W sınırından bahsetmişsiniz birkaç modelde. Victus ve LOQ da yok mudur bu sorunlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı