37 bin TL MacBook önerisi

37.000₺ bütçe mevcut. Video, fotoğraf editi; sigorta programları vb için kullanılacak. Önerileriniz nedir? Sınıflandırırsanız iyi olur.
Örneğin ekran büyüklüğü için bu depolama için şu model diye belirtirseniz çok iyi olur.

Bütçe kısıtlı ikinci el bakabilirsiniz, kapalı kutu konusunda aşağıdaki modeli önerebilirim ama depolaması çok yetersiz harici bir SSD ile çözmeniz gerekebilir ek olarak Air olduğu için uzun süreli performans gerektiren işlerde performans düşüşü yaşayabilir.

Ek olarak bir fikir oluşturması açısından bir video bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işler için 16GB RAM alman gerektiğini düşünürsek seçeneğin kalmıyor. Bütçe dolu paket Mac için yetersiz.
Video fotoğraf editinden kastım öyle aşırı işler değil aslında hocam ufak tefek şeyler. Böyle en optimum ne alınabilir. Ekran, ram ve işlemciden sıkıntı yaratmıyacak. Depolama bir şekilde hallolur.

Video fotoğraf editinden kastım öyle aşırı işler değil aslında hocam ufak tefek şeyler. Böyle en optimum ne alınabilir. Ekran, ram ve işlemciden sıkıntı yaratmıyacak. Depolama bir şekilde hallolur.
İki seçeneğin var hocam, ikisi de performans olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı (RAM sınırını aşmadığın sürece), olay RAM ve ekran. Bence en iyisi MediaMarkt, Teknosa, Vatan falan bir yere gidip iki ekran boyutunu da kurcala biraz. Baktın 13.6in. model çok rahatsız etmiyor, 16GB RAM patlat geç. Baktın karınca duası gibi, sarmıyor, 15inç klasiktir.

Ekran dersen buyur:

RAM dersen buyur:

İki seçeneğin var hocam, ikisi de performans olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı (RAM sınırını aşmadığın sürece), olay RAM ve ekran. Bence en iyisi MediaMarkt, Teknosa, Vatan falan bir yere gidip iki ekran boyutunu da kurcala biraz. Baktın 13.6in. model çok rahatsız etmiyor, 16GB RAM patlat geç. Baktın karınca duası gibi, sarmıyor, 15inç klasiktir.

Ekran dersen buyur:

RAM dersen buyur:
Hocam peki M2+16 mı M3 +8Gb mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı