37 bin TL sistem önerisi

Ege Ata

Zeptopat
Katılım
13 Eylül 2025
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese günaydın. Ben 15 yaşındayım, yazın çalışıp bir miktar para biriktirdim ve bilgisayar topluyorum tek eksiğim kasa kaldı, 37 bin lira bütçem var, ne önerirsiniz? Alırken nelere dikkat etmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden. :)
 
Oyun amaçlı sanırım? Hangi oyunları oynuyorsun?

Kendimce belirlediğim birkaç oyun var. Mesela TLOU P1 oynarım, LoL, Valorant, Dying Light Days Gone, GoW, Minecraft ve Sackboy falan bir de birkaç tane arkadaşımla oynayacağım iki kişilik oyunlar var. Kısacası biraz kıyamet sonrası geçen oyunları, biraz rekabetçi, biraz da iki kişilik oyunlar oynayacağım.
 
Kendimce belirlediğim birkaç oyun var. Mesela TLOU P1 oynarım, LoL, Valorant, Dying Light Days Gone, GoW, Minecraft ve sackboy falan bir de birkaç tane arkadaşımla oynayacağım iki kişilik oyunlar var. Kısacası biraz kıyamet sonrası geçen oyunları, biraz rekabetçi, biraz da iki kişilik oyunlar oynayacağım.

SSD Kioxia seçip alabilirsin onun dışı özellestirme gereksiz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı