370 TL Klavye Önerisi

verodunusta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba MAx 370 liraya yakın bütçem var klavye alacağım aklımda Steelseries apex 350 var. Yardımcı olabilecek var mı ? Oynadığım oyunlar ; Rust , LoL, Rise of the Tomb Raider, H1Z1, Battlefield 1 (önsipariş), Overwatch.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün sipaişini vermiş olduğum, Corsair STRAFE Cherry MX Red Mechanical Gaming Keyboard amazonda 80 dolar. 270 TL' ye denk geliyor. Çok kaliteli bir klavyedir tavsiye ederim.

https://www.amazon.com/dp/B00ZUPOMDQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_-VEUxb2EZ45T1

Edit: Şimdi Türkiye fiyatına baktım. 629TL
Hocam memnunmusunuz klavyeden ? bende bir kaç ay önce razer blackwidow ultimate aldım lakin sonradan araştırmama göre cherry mx tuşları övüp razerin tuşları yerin dibine sokmuşlardı varmı bilginiz ?

Hocam memnunmusunuz klavyeden ? bende bir kaç ay önce razer blackwidow ultimate aldım lakin sonradan araştırmama göre cherry mx tuşları övüp razerin tuşları yerin dibine sokmuşlardı varmı bilginiz ?
Razer' ın hissiyatı iyidir ancak çok ses çıkartır ve can sıkar bir süre sonra. Kalitelidir ama tabi bende çok okudum olumsuz yönlerini. Razer kullanmadım kullanma ihtiyacıda hissetmedim. Hele ki türkiyedeki gereksiz pahalı fiyatı afedersiniz ama kazıklanmak isteyenler için özel tasarlanmış gibi. Corsair' in ürününe gelecek olursak, klavye bildiğin üzere red switch kullanıyor ve oyun oynayanlar için mükemmel denecek üst düzey bir klavye. Zaten Türkiyedeki fiyatı ortalama çoğu kişinin ekran kartıyla eşit parada. Kaliteli ve oyunculara özel kusursuz bir klavye. Ancak şöyle bir durum var. Benim yıl içerisinde üniversitede ödevlerim ve bilgisayarda da işlerim oluyor. Ondan dolayı sırf oyun oynamayacağım için ben o siparişi iptal ettim ve logitech G710+ almaya karar verdim. Brown switchlere sahip olduğu için hem yazı yazarken rahat hem de red switch kadar olmasa da oyunlarda da çok kullanışlı, zaten G710+ bildiğiniz üzere oyuncu klavyesi. Red switchler yazı yazarken çok kullanışlı olmayabiliyor, uzun süreli metin ya da makale yazmaktan bahsediyorum. Başka sorunuz varsa buradayım ben.

Razer' ın hissiyatı iyidir ancak çok ses çıkartır ve can sıkar bir süre sonra. Kalitelidir ama tabi bende çok okudum olumsuz yönlerini. Razer kullanmadım kullanma ihtiyacıda hissetmedim. Hele ki türkiyedeki gereksiz pahalı fiyatı afedersiniz ama kazıklanmak isteyenler için özel tasarlanmış gibi. Corsair' in ürününe gelecek olursak, klavye bildiğin üzere red switch kullanıyor ve oyun oynayanlar için mükemmel denecek üst düzey bir klavye. Zaten Türkiyedeki fiyatı ortalama çoğu kişinin ekran kartıyla eşit parada. Kaliteli ve oyunculara özel kusursuz bir klavye. Ancak şöyle bir durum var. Benim yıl içerisinde üniversitede ödevlerim ve bilgisayarda da işlerim oluyor. Ondan dolayı sırf oyun oynamayacağım için ben o siparişi iptal ettim ve logitech G710+ almaya karar verdim. Brown switchlere sahip olduğu için hem yazı yazarken rahat hem de red switch kadar olmasa da oyunlarda da çok kullanışlı, zaten G710+ bildiğiniz üzere oyuncu klavyesi. Red switchler yazı yazarken çok kullanışlı olmayabiliyor, uzun süreli metin ya da makale yazmaktan bahsediyorum. Başka sorunuz varsa buradayım ben.
Çok teşekkürler :)

Eğer yakın sürede Amazon'da Corsair Strafe tekrar 80$ civarına düşmezse bende Logitech G710+ veya Red Switchli G610 almayı düşünüyorum. Normalde Red Switch tercihim ama G610'da bilek desteği olmaması önemli bir dezavantaj. Sizin ikisini de deneme şansınız oldu mu? Kararınızı neye göre verdiniz?

Düzenleme: Corsair Strafe şuanda 99$ yani aradaki fark 20$ gibi gözüküyor ancak o 20$ vergi gelmesine de neden oluyor ve fiyat oldukça yükseliyor. Türkiye'den almaktan pek bir farkı kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı