Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
@hadwiger Aslında 10 key-less Redragon olanlarda sadece Dark Avenger ve full boy klavyede Indrah önerebilirsiniz. Ne kadar az seçenek, o kadar az karışıklık. Ellerine sağlık, tam o klavyeleri atıyordum.
Normalde Red istiyorum da bu fiyat bandında çok doğru düzgün markalar yok
Gamepower Ogre RGB var o da hoşuma gitti ama kullananlar yay sesi olduğunu söyledi
Redragon vara bakıyorum şu an Trust'ta da yazı silinme sorunu var.
Dark avenger sağdaki nümerik tuşlar yok :/
Vara hangi Switch'leri kullanıyor bulamadım.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Redragon Vara alabilirsin ama blue switch. Ek olarak pek önermem ama Philips'in fason mal ürünü var red switch aşırı elzem ise.
Cooler Master Ck-350-kkor1-tu Ck350 Rgb Mekanik Re arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ek olarak GXT890 alıp tuşlarının çoğu soyulduğu zaman keycap satın alabilirsin. Tuşların keycap değiştirecek kadar soyulması 2-3 yıl sürer.