lxngboi Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim fiyat azında bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayarın parçalarının ayrı yerlerden alınmaması ve taksitle alınabilmesi gerek. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2021
Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim fiyat azında bir bilgisayar arıyorum. Bilgisayarın parçalarının ayrı yerlerden alınmaması ve taksitle alınabilmesi gerek. Şimdiden teşekkürler.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 3 Mart 2021 #2 Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ekran kartı Biostar RX560 seç anakartı Biostar B450MH seç hayırlı olsun.
Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ekran kartı Biostar RX560 seç anakartı Biostar B450MH seç hayırlı olsun.
lxngboi Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 370423 dedi: Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ekran kartı Biostar RX560 seç anakartı Biostar B450MH seç hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu sistemin değişik özellikleri bulunan halini alacaktım ama zam geldi sisteme, buna da bakarım teşekkürler.
370423 dedi: Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ekran kartı Biostar RX560 seç anakartı Biostar B450MH seç hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu sistemin değişik özellikleri bulunan halini alacaktım ama zam geldi sisteme, buna da bakarım teşekkürler.