3700 - 4000 TL'ye sistem toplama

Zalman daha ucuz ondan dedim daha güzel duruyor 262 TL birde içine sığarmı gtx970 Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için içimi rahatllattın.

Dostum sendeki bu samsung evo ssd aşkı başka kimde var bilmem
Neden öyle dedin

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sendeki bu samsungevo ssd aşkı başka kimde var bilmem
Çoğu kullanıcı tarafından inceleme görüp onaylanmış, hız testlerinde iyi performans veren, alınabilecek iyi F/P ürünü olduğunu için onu öneriyorum.

Zalman daha ucuz ondan dedim daha güzel duruyor 262 TL birde içine sığarmı gtx970 Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığın için içimi rahatllattın

Neden öyle dedin
262 TL fakat içinde güç kaynağı yok.

Tamamdır böyle bu sistemi alıyorum o zaman sipariş veriyorum bu kasaya inşallah uyar

Tamamdır böyle bu sistemi alıyorum o zaman sipariş veriyorum bu kasaya inşallah uyar
O zaman hayırlı olsun diyelim. Kasanız 420 mm ye kadar vga uzunluğu destekliyor. Gtx 970 241 mm rahatlıkla sığacaktır.

O zaman hayırlı olsun diyelim. Kasanız 420 mm ye kadar vga uzunluğu destekliyor. Gtx 970 241 mm rahatlıkla sığacaktır.
Bu zamana kadar para biriktirmenin sonucu iyi bir oyun keyfi olucak inşallah çok teşekkür ederim. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…