Merhaba yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum. 165Hz, 1ms, Curved, pivot özelliği olan (zorunluluk değil) ghosting yapmayacak bir Gaming monitör arıyorum.
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.689,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum. 165Hz, 1ms, Curved, pivot özelliği olan (zorunluluk değil) ghosting yapmayacak bir Gaming monitör arıyorum.
Ghosting yapmayacak bir monitör istiyorsanız Curved'dan vazgeçmeniz gerekecek çünkü Curved monitörlerin %99'u VA panel ve bu da otomatik olarak az ya da çok ghosting demek. Ghostingin olmamasını istiyorsanız IPS'e yönelmelisiniz.
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Cooler Master GM238-FFS 23.8" 0.5 ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master GM238-FFS 23.8" 0.5 ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.438,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunlar alınabilecek modeller. Cooler Master'ın pek incelemesi yok ama kötü bir monitör olduğunu düşünmüyorum, güzele benziyor.