En iyisi sizin dediğiniz monster. Ama bana kalırsa monster in tasarımları kötü ve pilde uzun süre oyun oynamayı hayal etmeyin 2-3 saat anca gider pili Gtx 965m ile.Peki Monster Notebook hakkında ne düşünüyorsunuz ? gtx 965m varmış içinde.
Abra A5 V8.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Laptop ile pilde oyun oynamak bana göre mantıklı değil zaten. Pil süresi oyun oynamak haricinde daha önemli. 1050 Ti modelini beklesem fiyatları ne kadar olur acaba onu da hesaba katmak lazım. Şimdi 965m li bir Laptop alıpta 2 ay sonra 200 TL fazlaya 1050 Ti çıkarsa salaklğıma yanarımEn iyisi sizin dediğiniz monster. Ama bana kalırsa monster in tasarımları kötü ve pilde uzun süre oyun oynamayı hayal etmeyin 2-3 saat anca gider pili Gtx 965m ile.
Bütçeni 3700 olarak belirlediğin için o fiyat aralığında öneri sundum. Eğer 3800 TL verme imkanın var ise tabii ki Monster alman daha mantıklı olacaktır.Peki Monster Notebook hakkında ne düşünüyorsunuz ? gtx 965m varmış içinde.
Abra A5 V8.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.