3700 TL i5 6500 Sistem

kelinda

Hectopat
Öncelikle konu açarken yanlış bişi yaptıysam kusura bakmayın. Monitör dahil 3700 TL sistem topladım iyi mi, kötü mü bilmiyorum :) Önerilerinizi bekliyorum. (Ekran kartı RX480 AMD) düşünüyorum. Teşekkürler.

Adsız.png

Ssd yi 850 evi modeli ne yükseltmenizi tavsiye ediyorum ve o işlemci için soğutucuya gerek yok ancak fan sesi istemiyorsanız 50 tllik bir soğutucu yeterli olucaktır anakart için de msi h170 gaming m3 alabilirsiniz.

Bu fiyata üzülerek söylüyorum ki olmamış. Görüntü uğruna lütfen anakart'a fazladan para vermeyin. Anakart PCI-E dışında performansı etkilemez. i5 6500 işlemcinin içinden dahili olarak soğutucu geliyor. Sadece K serisi işlemcilerde fan olmuyor. Aklınızda bulunsun, size şöyle bir sistem önerisi yapabilirim. Vatan'dan alacak iseniz en iyi sistem bu olur, kalan paraya ise RX 480'ni alın.:

Adsız.jpg

Bu fiyata üzülerek söylüyorum ki olmamış. Görüntü uğruna lütfen anakart'a fazladan para vermeyin. Anakart PCI-E dışında performansı etkilemez. i5 6500 işlemcinin içinden dahili olarak soğutucu geliyor. Sadece K serisi işlemcilerde fan olmuyor. Aklınızda bulunsun, size şöyle bir sistem önerisi yapabilirim. Vatan'dan alacak iseniz en iyi sistem bu olur, kalan paraya ise RX 480'ni alın.:

Eki Görüntüle 178644
İ5 6600 işlemci kendi soğutucu ile ısınmadan güzel performans verebilir mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı