Arkadaşlar öncelikle merhabalar 3700 TL ile kasama yeni parçalar koymak istiyorum. Kasamda bir kötü ve orta derecede parçalar bulunmakta. Oyunlarda iyi bir performans ve fps almak istiyorum
Acaba bu parçaların yerine hangilerini koymalıyım yardımcı olur musunuz rica etsem
Ekran kartını R9 390 yapabilirsin. MSI yada ASUS. İşlemci 4690 yapılabilir. TX3 EVO fan ile harika performans alırsın. Zalman Z3 Plus kasa al PSU'n yeterli. Anakart olarakta H97 Asus alınabilir. Eğer para artarsa Samsung EVO 250GB SSD yerleştirirsin araya. Fiyatlarına bakayım bilgilendireyim seni.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler benim aklımda şöyle bir parçalar canlandı peki bunlar hakkında ne dersiniz (Bu arada ramlerim 4x2 yanlış yazmışım pardon), (Kasa için eski
ekran kartımı satıp güzel bir kasa almayı düşünüyorum)
Seçtiğim parçaları biraz düzenledim. Dediklerini dikkate alarak yaptım.
Seçtiğin işlemcinin çarpan kilidi açık yani anakartı h97 almışsın OC yapamassın bu durumda, ben sana OC yapabile cegin bir işlemci ve anakart ayarladım. Bilgisayarı sadece oyun için kullancaksan i7 bence gereksiz i5 yeterlidir.
Ramlerim var demişsin 8 gb yeter ben ileriye dönük olsun diye 16 gb tercih ettim . Ramlerden artan parayla ekran kartını gtx980 yaptım.