3700 TL İle Kasaya Yeni Parçalar

3700 tl'ye yepyeni bir bilgisayarınız olabilir. En basitinden ekran kartını gtx 970 yapıp işlemcinizi i7 4790 yapın. Anakartınızı MSI gaming 5 yapabilirsiniz. Ramlerinizi CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Kit Ram - Vatan Bilgisayar ile değiştirin. Samsung SSD SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar yapın. İşlemci soğutucuya gerek olmadığını düşünüyorum ama COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar tercih edin. Kasayı da silencio 650 seçebilirsiniz ama zalman z3+ da iyidir. Sırf kafadan yaptım fiyatta hata yapmış olabilirim ama bu fiyata çok fazla opsiyonunuz var.

Hocam mantıklı bir öneri fakat overclock yapmak istemiyorum korkuyorum yani bir şeyler olur diye pc'ye o yüzden h97 chipset anakart düşünüyorum 8 gb ramde yeter bence başka bir güzel öneriniz var mı aklınızda ? :)

Zaten O.C. yapın demedimki :D Msi Gaming 5 koymamın nedeni SLI imkanı vermesi. Bazı parçalar yokken ve monitör hazırken 3700 tl muhteşem bi rakam, imkanları zorladım en iyisini gösterdim.Bende bu kadar para olsa garanti ya crossfire yada SLI yapardım. Ayrıca h97 de dahi O.C. yapılabiliyor yanlış hatırlamyor isem.

Zaten O.C. yapın demedimki :D Msi Gaming 5 koymamın nedeni SLI imkanı vermesi. Bazı parçalar yokken ve monitör hazırken 3700 tl muhteşem bi rakam, imkanları zorladım en iyisini gösterdim.Bende bu kadar para olsa garanti ya crossfire yada SLI yapardım. Ayrıca h97 de dahi O.C. yapılabiliyor yanlış hatırlamyor isem.

Benim bildiğim asus h97 chipset anakartlarında O.C. imkan sağlanıyor ama msi anakartları bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı