3700 TL PC Toplama vs Marka PC

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, iki bilgisayar arasındaki farkları göz önünde bulundurup artıları ve eksileri olarak hangisinin daha mantıklı olduğunu sizden de duymak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Benim dizdiğim kasanın fiyatı 3.700 TL diğerinin fiyatı ise 3.250 TL (indirimle birlikte).

Bu benim dizdiğim kasa:

benim kasam.JPG

Bu da vatanda satılan dizilmiş bir bilgisayar:
Mesaj otomatik birleştirildi:

samsung 2133 Mhz tek ram, MSI GTX 1050 Tİ, MSI A 320 M PRO VD PLUS anakart bulunmaktadır.

Son düzenleme:
Toplamış olduğunuz sistem daha iyi bir hale getirilebilir.

Öncelikle bütçenize 100 TL ekleyin ve R5 1600 alın.

Anakart olarak Asus B350M-A öneririm.

Ekran kartı olarak daha ucuz bir 1050 Ti'ye yönelin. O kart normalde 800 TL üstünü hak etmiyor, en ucuzu 970-1000 TL arası.

SSD olarak AdataSU800 128 GB modelini tercih edebilirsiniz.

Gamepower=Everest. Hiçbir ürününü imkânınız var ise tercih etmemeye özen gösterin. Gerekirse bütçeyi arttırın, kasa ve PSU için daha kaliteli ürünlere bakın. Bir sistemin tüm parçaları kadar kasa ve PSU'su da önemlidir. FSP 500W 80+ ve FSP CMT120A tercih edebilirsiniz.

Toplamış olduğunuz sistem daha iyi bir hale getirilebilir.

Öncelikle bütçenize 100 TL ekleyin ve R5 1600 alın.

Anakart olarak Asus B350M-A öneririm.

Ekran kartı olarak daha ucuz bir 1050 Ti'ye yönelin. O kart normalde 800 TL üstünü hak etmiyor, en ucuzu 970-1000 TL arası.

SSD olarak AdataSU800 128 GB modelini tercih edebilirsiniz.

Gamepower=Everest. Hiçbir ürününü imkânınız var ise tercih etmemeye özen gösterin. Gerekirse bütçeyi arttırın, kasa ve PSU için daha kaliteli ürünlere bakın. Bir sistemin tüm parçaları kadar kasa ve PSU'su da önemlidir. FSP 500W 80+ ve FSP CMT120A tercih edebilirsiniz.
Bu kasayı dizdim artık. Yorumlarınız için teşekkürler. Kasanın nesi kötü peki. Gayet sağlam duruyor

Mesajımın tamamını okuduysanız Gamepower=Everest dediğimi görmüşsünüzdür. Yayıncılar ve YouTuberlara sponsor oldular, iyi bir marka olduarı izlenimi verdiler ancak Everest gibi merdiven altı bir markadan gram farkı yok. Ürünleri aşırı kalitesiz.
En yakın zamanda PSU'nuzu değiştirin derim.

Mesajımın tamamını okuduysanız Gamepower=Everest dediğimi görmüşsünüzdür. Yayıncılar ve YouTuberlara sponsor oldular, iyi bir marka olduarı izlenimi verdiler ancak Everest gibi merdiven altı bir markadan gram farkı yok. Ürünleri aşırı kalitesiz.
En yakın zamanda PSU'nuzu değiştirin derim.
Everest fare ve klavye kullanıyorum gayet memnunum. Ama kasasını hiç kullanmadım bakalım göreceğiz :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı