3700 TL RX 470 Sistem Toplama

TR.Can

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yıl içerisinde bu sistemi toplamayı düşünüyorum. SSD ilerdeki zamanlarda almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin için teşekkürler hocam
MSI Rx 470 ile Sapphire Rx 470 arasında olmaması gereken 130 liralık fark var. Bu farka değecek soğutma yada performans farkı yok bundan dolayı MSI modelini tercih edersen üzerine biraz ekleyerek sisteme SSD alabilirsin.

MSI Rx 470 ile Sapphire Rx 470 arasında olmaması gereken 130 liralık fark var. Bu farka değecek soğutma yada performans farkı yok bundan dolayı MSI modelini tercih edersen üzerine biraz ekleyerek sisteme SSD alabilirsin.

Zaten bende ilk MSİ düşünüyordum ama arka plaka olmadığı için değiştirmek istedim. Hocam peki bir sorum olucak
Bu dönem ve ilerideki dönemlerde 4 gb yeterli olucakmı ekran kartı için

İlerde yetmeye bilir yavaş yavaş şimdiden VRAM bazen çok istiyor.

Zaten bende ilk MSİ düşünüyordum ama arka plaka olmadığı için değiştirmek istedim. Hocam peki bir sorum olucak
Bu dönem ve ilerideki dönemlerde 4 gb yeterli olucakmı ekran kartı için
Vallahi gün geçtikçe oyunlara çok fazla kaplama, texture dayamaya başladılar. Şimdilik 1080p için 4GB kurtarsa da ilerisi için bunu söylemek güç gibi görünüyor. İmkan varsa 8GB daha makul olabilir tabi. Bu arada eksen bilgisayarda kur kampanyası var sistemi ordan toplamınızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…