Bana DA forumda şöyle bir sistem önerdiler.
R5 2600
B450M H
Crucial 8GB ram(Sistemi aldıktan 1 ay sonra 16GB yapacağım)
GTX1650 Super
Aigo 550W PSU(Sistemi aldıktan 1 ay sonra değiştireceğim çok sorun değil)
Darkflash aquariıs kasa
Sİzin önerdiğiniz sistemde de RAM'i 16GB yaptığımı düşünürsek, oyun için 3100 daha iyi. Ama ayda 6-7 kere video montajı yapılacak. O yüzden 2600 daha mantıklı geliyor bana. Sizce?
Lian La-Fey'in önerdiği sistem gayet güzel. Ancak daha kaliteli ürünler bulunabilir diye ufak değişiklikler yaptım. Biraz uçtu fiyat ama güzel oldu. Ekran kartının fiyatını çok güzel yakalamış. Ek olarak, Cooler Master MWE 550W güç kaynağını bu indirimde bulmuşken kaçırmayın derim.
Lian La-Fey'in önerdiği sistem gayet güzel. Ancak daha kaliteli ürünler bulunabilir diye ufak değişiklikler yaptım. Biraz uçtu fiyat ama güzel oldu. Ekran kartının fiyatını çok güzel yakalamış. Ek olarak, Cooler Master MWE 550W güç kaynağını bu indirimde bulmuşken kaçırmayın derim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AEROCOOL 500W 80+ ORE SATURN AE-ORS-500 4X FRGB FANLI GAMING MID- en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
.
400Tl
Bütçenizi 300 TL aşıyor ancak size önerim birazcık daha para biriktirip bu sistemi almanız ya da 2. ellere yönelin, en olmadı ekrank kartını düşürün (yine de belirteyim sistem çok güzel)