3700 TL'ye mouse önerisi

Majest

Decapat
Her 6 ayda bir mouse almaktan bıktım. kablolu olunca kablo eziliyor falan çok sıkıntı oluyor bu yüzden ömürlük ya da çok uzun süre beni götürecek Wireless bir mouse almak istiyorum, alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi farelerden birisi bu "Buraya Tıkla" ama eğer daha iyisi varsa önerebilir misiniz?

Bu ikisinden birini al tutuşuna göre.

Deathadder V2 kullandım. Kablosuz, hafif, optik anahtarlı ve şarjı uzun giden fare arıyordum, tabi ki Deathadder V2 şeklinde olan. Buna geçtim öneririm:
İtopya, Sinerji, İnce Hesap, Vatan Bilgisayar gibi sitelerde site içinde arama yaparak daha ucuza bulabilirsiniz. Birçok sitedeki fiyatlar Akakçe gibi sitelerde çıkmıyor artık.
Deathadder V2 elinize oturduysa bu daha iyi oturur. Hafiflik ve skatez konusunda daha iyi.
Logitech'lerin skatezi ve switchleri kötü oluyor genellikle. Genel kanı Logitech parasının hakkını veren ekipmanlar nadiren üretiyor artık. Tabi ki bu benim kişisel görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…