Ata Yılmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #1 Arkadaşlar 3.700 TL'ye bana bir sistem toplayabilir misiniz? Nvidia Intel olursa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
yusuf-5896 Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 626 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #2 Oyun için mi render için mi? Siz kafanızda bir sistem kurun biz olmayan parçayı söyleyelim.
Ata Yılmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #3 YouTube'de oyun videoları çekeceğim.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #4 Buyurun, yakın zamanda ben de alacağım bu sistemi.
Ata Yılmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #5 Emir Erenoğlu dedi: Buyurun, yakın zamanda ben de alacağım bu sistemi. Eki Görüntüle 56373 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını Asus GTX 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz de mi ? Emir Erenoğlu dedi: Buyurun, yakın zamanda ben de alacağım bu sistemi. Eki Görüntüle 56373 Genişletmek için tıkla... Ayrıca görüntüyü hızlıresime yükleyip link atar mısınız? Burada fotoğraf gözüküyordu ancak sayfaya refresh atınca kayboldu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
Emir Erenoğlu dedi: Buyurun, yakın zamanda ben de alacağım bu sistemi. Eki Görüntüle 56373 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını Asus GTX 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz de mi ? Emir Erenoğlu dedi: Buyurun, yakın zamanda ben de alacağım bu sistemi. Eki Görüntüle 56373 Genişletmek için tıkla... Ayrıca görüntüyü hızlıresime yükleyip link atar mısınız? Burada fotoğraf gözüküyordu ancak sayfaya refresh atınca kayboldu.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #6 Ata Yılmaz dedi: Ekran kartını Asus Gtx 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz demi ? Genişletmek için tıkla... Bu isteğe bağlı bir şey tabii ki değiştirebilirsiniz. Anakart hakkında bir bilgim yok ama isminden anlayacağımız üzere SLI için daha uygun bir kart gibi gözüküyor, Gaming 3 daha iyidir eğer SLI yapmayacaksanız. Ata Yılmaz dedi: Ekran kartını Asus Gtx 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz demi ? Ayrıca görüntüyü Hızlı resim'e yükleyip link atar mısınız? Burada fotoğraf gözüküyordu ancak sayfaya refresh atınca kayboldu. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
Ata Yılmaz dedi: Ekran kartını Asus Gtx 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz demi ? Genişletmek için tıkla... Bu isteğe bağlı bir şey tabii ki değiştirebilirsiniz. Anakart hakkında bir bilgim yok ama isminden anlayacağımız üzere SLI için daha uygun bir kart gibi gözüküyor, Gaming 3 daha iyidir eğer SLI yapmayacaksanız. Ata Yılmaz dedi: Ekran kartını Asus Gtx 970 yapsak ve anakartı ise Msi Z97S Sli Krait Edition yapsak sorun çıkmaz demi ? Ayrıca görüntüyü Hızlı resim'e yükleyip link atar mısınız? Burada fotoğraf gözüküyordu ancak sayfaya refresh atınca kayboldu. Genişletmek için tıkla...
Ata Yılmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #7 Herkese çok teşekkürler. Emir Erenoğlu'nun sistemini alıcağım. (Konu kilit.) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2015
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #8 Ata Yılmaz dedi: Herkeze çok teşekkürler Emir Erenoğlu'nun sistemini alıcağım. (KONU KİLİT) Genişletmek için tıkla... Topladığınız zaman resim atarsanız bizde güzel bir sistem görürüz, hayırlı olsun.
Ata Yılmaz dedi: Herkeze çok teşekkürler Emir Erenoğlu'nun sistemini alıcağım. (KONU KİLİT) Genişletmek için tıkla... Topladığınız zaman resim atarsanız bizde güzel bir sistem görürüz, hayırlı olsun.
Ata Yılmaz Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #9 Emir Erenoğlu dedi: Topladığınız zaman resim atarsanız bizde güzel bir sistem görürüz, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Atarım. Ve son bir şey söyliyeceğim, Msi z97s sli Krait edition'da ses yongası yok diyorlar doğru mu ?
Emir Erenoğlu dedi: Topladığınız zaman resim atarsanız bizde güzel bir sistem görürüz, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Atarım. Ve son bir şey söyliyeceğim, Msi z97s sli Krait edition'da ses yongası yok diyorlar doğru mu ?