37000 TL'ye hazır sistem önerisi

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Cümleten selamlar. Yaklaşık bütçem 37000₺. Bana bu bütçeye uygun F/P olarak en beğendiğiniz sistemleri atarsanız çok mutlu olurum. İyi sosyaller.

Cümleten selamlar. Yaklaşık bütçem 37000₺. Bana bu bütçeye uygun F/P olarak en beğendiğiniz sistemleri atarsanız çok mutlu olurum. İyi sosyaller.
Bütçe çıkarsa.

Biliyorum belirtmişsin ama yerinde olsam cidden parça parça alıp kasaya öyle monte ederim. Bu şekilde çok iyi bir sistemin olur
Hocam normalde ben de o şekilde düşünüyordum ama şu anki ekonomide sanki daha uyguna geliyor hazır sistem.

Özelleştirme yapmak da isteyebilirsin diye fiyatı düşük olan bazı sistemlerde önerdim. Umarım faydalı olur.

Maalesef hocam rx 7800xt sistem toplayınca bütçeyi aşıyor fırsat sistemler daha iyi.
Hocalarım peki sizce 4060 bu fiyat aralığında tercih edilir mi? Bir de Sinerji bilgisayar hakkında bazı kötü yorumlar var ama güvenilir mi acaba?

Hocam normalde ben de o şekilde düşünüyordum ama şu anki ekonomide sanki daha uyguna geliyor hazır sistem.
Hocam kafamdan bir sistem topladım 38k falan yapıyor atayım belki düşünürsünüz.

Hocalarım peki sizce 4060 bu fiyat aralığında tercih edilir mi? Bir de Sinerji bilgisayar hakkında bazı kötü yorumlar var ama güvenilir mi acaba?
Size rx 7800xt attım hocam neredeyse 2 katı.

Ellerinize sağlık hocam çok teşekkür ederim.

Hocam bu fiyat aralığında bence 4060 tercih etmeyin RX 7800 XT ve AMD işlemci kombolu bir hazır sistem iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…