3700TL ile MSI RX 470 ve i7-7500 Sistem Toplama

Lorthfer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem'in özellikleri:

-İşlemci:INTEL i5 7500 3.4 GHz
-Anakart:MSI B250M BAZOOKA
-Ram:KINGSTON HyperX FURY DDR4 8GB 2400 MHZ
-HDD:WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue
-Ekran Kartı:MSI RX 480 GAMING X 8G veya MSI Radeon RX470 Gaming X 8GB 256Bit
-Kasa:Zalman R1-600W

Sistem budur. Ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Değiştirmeli miyim ? Ve Gaming X iyi midir ? Eksik var ise ve söylerseniz sevinirim.

Başlıkta hata olmuş i7 değil i5 olacak kusura bakmayın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU ayrı almalısınız. PSU(Güç kaynağı) için 80+ yazan ürün almanızı tavsiye ediyorum. Ekran kartı konusunda MSI Gaming X gayet iyidir, rahat olabilirsiniz. Aşağıdaki imzamda benzer sistem kullandığımı görebilirsiniz. RX480 kullanıcısı olarak çok memnunum.

Sistemde herhangi bir eksik yok eğer bütçeyi birazcık daha arttırma şansınız var ise 120GB SSD tavsiye ederim. SSD farkı gerçekten hissediliyor. Size önemini anlatayım; mesela sistemim SSD sayesinde toplam 10 saniyede açılıyor ve dosya kopyalama gibi işlemler gayet hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Son olarakta monitörü Freesync alma şansınız varsa AMD RX480 ekran kartınız daha uyumlu, takılma olmayan ve akıcı bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

Kasa ve PSU ayrı almalısınız. PSU(Güç kaynağı) için 80+ yazan ürün almanızı tavsiye ediyorum. Ekran kartı konusunda MSI Gaming X gayet iyidir, rahat olabilirsiniz. Aşağıdaki imzamda benzer sistem kullandığımı görebilirsiniz. RX480 kullanıcısı olarak çok memnunum.

Sistemde herhangi bir eksik yok eğer bütçeyi birazcık daha arttırma şansınız var ise 120GB SSD tavsiye ederim. SSD farkı gerçekten hissediliyor. Size önemini anlatayım; mesela sistemim SSD sayesinde toplam 10 saniyede açılıyor ve dosya kopyalama gibi işlemler gayet hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Son olarakta monitörü Freesync alma şansınız varsa AMD RX480 ekran kartınız daha uyumlu, takılma olmayan ve akıcı bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.
Çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı