hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2021 #1 Merhaba, aşağıda sistem bilgilerini ve oyunun istediği sistemin ekran görüntülerini verdim. Size sorum benim sistemim bu oyunu oynatır mı? ( Valorant sorunsuz şekilde açıyorum, oynuyorum ) Dosya Ekleri Screenshot_2.png 14,5 KB · Görüntüleme: 53 Screenshot_1.png 33,8 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Merhaba, aşağıda sistem bilgilerini ve oyunun istediği sistemin ekran görüntülerini verdim. Size sorum benim sistemim bu oyunu oynatır mı? ( Valorant sorunsuz şekilde açıyorum, oynuyorum )
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Kasım 2021 #2 Rogue Company, Valorant'a göre ağır bir oyun. Düşük ayarlarda oynatabilir.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Oynatır.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Kasım 2021 #4 Oynatır büyük ihtimalle düşük ayarlarda oynarsınız.
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2021 #5 480139 dedi: Rogue Company, Valorant'a göre ağır bir oyun. Düşük ayarlarda oynatabilir. Genişletmek için tıkla... 60 civarı FPS alsam yeterli zaten bana. Daha azı için indirmek istemem açıkçası. Hadi en aşağı 40 olsun. Düşük ayarlarda oynatır mı? Timur58 dedi: Oynatır büyük ihtimalle düşük ayarlarda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kasar mı sizce?
480139 dedi: Rogue Company, Valorant'a göre ağır bir oyun. Düşük ayarlarda oynatabilir. Genişletmek için tıkla... 60 civarı FPS alsam yeterli zaten bana. Daha azı için indirmek istemem açıkçası. Hadi en aşağı 40 olsun. Düşük ayarlarda oynatır mı? Timur58 dedi: Oynatır büyük ihtimalle düşük ayarlarda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kasar mı sizce?
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Kasım 2021 #6 hayl0s dedi: 60 civarı FPS alsam yeterli zaten bana. Daha azı için indirmek istemem açıkçası. Hadi en aşağı 40 olsun. Düşük ayarlarda oynatır mı? Kasar mı sizce? Genişletmek için tıkla... 60 FPS civarı alırsınız düşük ayarlarda. Bu videoda 3500U fps değerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hayl0s dedi: 60 civarı FPS alsam yeterli zaten bana. Daha azı için indirmek istemem açıkçası. Hadi en aşağı 40 olsun. Düşük ayarlarda oynatır mı? Kasar mı sizce? Genişletmek için tıkla... 60 FPS civarı alırsınız düşük ayarlarda. Bu videoda 3500U fps değerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2021 #7 Timur58 dedi: 60 FPS civarı alırsınız düşük ayarlarda. Bu videoda 3500U FPS değerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Control hakkında ne düşünüyorsunuz?
Timur58 dedi: 60 FPS civarı alırsınız düşük ayarlarda. Bu videoda 3500U FPS değerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Control hakkında ne düşünüyorsunuz?