TAYFUN34 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar sorum şu, daha once R3 3200G vardı. Yeni işlemcim AMD Ryzen 7 3700X aldım. 4 çekirdek gözüküyor, YouTube'dan bakıyorum 8 çekirdek 12 falan gözüküyor. Bende olmuyor. BIOS sıfırladım yine olmadı. Dosya Ekleri a.png 45,6 KB · Görüntüleme: 43 Adsız.png 9,1 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Arkadaşlar sorum şu, daha once R3 3200G vardı. Yeni işlemcim AMD Ryzen 7 3700X aldım. 4 çekirdek gözüküyor, YouTube'dan bakıyorum 8 çekirdek 12 falan gözüküyor. Bende olmuyor. BIOS sıfırladım yine olmadı.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2022 #2 TAYFUN34 dedi: Arkadaşlar sorum şu, daha once R3 3200G vardı. Yeni işlemcim AMD Ryzen 7 3700X aldım. 4 çekirdek gözüküyor, YouTube'dan bakıyorum 8 çekirdek 12 falan gözüküyor. Bende olmuyor. BIOS sıfırladım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... İkinci görseldeki işlemci sayısının tikini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Çözüldü: 4 çekirdek işlemci 2 çekirdek görünüyor Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. www.technopat.net
TAYFUN34 dedi: Arkadaşlar sorum şu, daha once R3 3200G vardı. Yeni işlemcim AMD Ryzen 7 3700X aldım. 4 çekirdek gözüküyor, YouTube'dan bakıyorum 8 çekirdek 12 falan gözüküyor. Bende olmuyor. BIOS sıfırladım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... İkinci görseldeki işlemci sayısının tikini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Çözüldü: 4 çekirdek işlemci 2 çekirdek görünüyor Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. www.technopat.net
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 27 Haziran 2022 #3 Bilgisayarınızı sıfırlayın düzeliyor. Eski işlemciniz 4 çekirdek olduğu için sıfırlamadan taktığınızdan dolayı eski işlemciniz gibi görüyor benim başımada geldi sıfırladım ve düzeldi.
Bilgisayarınızı sıfırlayın düzeliyor. Eski işlemciniz 4 çekirdek olduğu için sıfırlamadan taktığınızdan dolayı eski işlemciniz gibi görüyor benim başımada geldi sıfırladım ve düzeldi.