3700x ve 2080 için monitör tavsiyesi

MustafaKiraz

Decapat
2K monitör alacaksan 144Hz almana gerek yok zaten güçlü oyunlarda 144fps alamayacaksın 2K da boşuna fazla para verme o yüzden.

2K monitör alacaksan 144Hz almana gerek yok zaten güçlü oyunlarda 144fps alamayacaksın 2K da boşuna fazla para verme o yüzden.
Kontrol et neredeyse her oyun 100+ fps alıyor burada RTX 2080'den bahsediyoruz. Her şeyi açsa bile ki öyle oynayacağını sanmıyorum 75+ fps. Grafikleri tam kullanacaksanız onu bilememem ama eğer öyle bir planınız varsa 4K ya geçmeniz daha anlamlı. Basitleştirmek gerekirse. Akıcılık ve çözünürlük önemliyse 2K 144Hz ama grafikleri de görmek istiyorsanız 4K 60Hz bir monitör daha anlamlı olacaktır. Ama 4K ve 2K monitörün farkını anlamak için sağlıksız derecede yakından bakmalısınız yan,. 2K 60 Hz monitör veya 75 Hz motiörler de bir seçenek.

2080 ve 3700x'imi paylaştığın Agon monitör ile kullanıyorum ve çok da memnunum. Hikayeli oyun oynarken 2.5K çözünürlüğe alıp bütün ayarları fulle çekiyorum ve AAA oyunlarda genelde 80-100 arası alıyorum. CS, Overwatch ya da BF gibi oyunlar oynarken ise 1080p çözünürlükte oynuyorum. Aynı zamanda bu monitörün paneli GSYNC destekleyenler arasında. Renk konusunda çok iyi değil TN olduğu için ama zaten IPS istersen çok para eklemen gerekecek.

Sizin mantığınızla 2K 144 Hz monitörler 2080 Ti için üretildi sanırım. Ayarları düşürerek 144 FPS alabilir çoğu oyunda. 2K ultra ayarlar dersen elbette alamaz. Monitör olarak ben büyük sevmem bu yüzden son seçenektekini tercih ederdim fakat siz uzaktan bakacak ve büyük seviyorsanız son seçenek idealdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…