3700X ve 5700 XT için kasa ve PSU önerisi

Alger

Hectopat
  • İşlemci: AMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6GHz-4.4GHz 36MB 65W 7nm
  • RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL18 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED RAM
  • Anakart: ASUS PRIME X570-P AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O.C.) M.2
  • Ekran Kartı: SAPPHIRE RADEON™RX5700 XT NITRO+GDDR6 8GB 256Bit DX12 AMD Radeon RGB
  • SSD: Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2
Üsttekiler hariç bütçem 1500 lira. Bu sisteme uyumlu kasa ve 700w PSU önerisi istiyorum. Şu an benim baktıklarım şunlar:
  • Kasa: COOLER MASTER MASTERCASE H500 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA
  • PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS 700W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM
500 - 600 TL'ye bu sistemi kaldıracak ve beni üzmeyecek uyumlu, güçlü bir PSU arıyorum. Fikirlerinize açığım, sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım.

Son düzenleme:
Belleklerin geçikme süresi daha düşük anakartın mosfet ve soğutması üst seviye X570'lerle aynı seviyede SSD boyut olarak daha fazla ve sizi kalite olarak üzmez.
Sistemi bozmak istemiyorum. Sadece Kasa ve 700w PSU önerisi lazım.

Sistemi bozmak istemiyorum. Sadece Kasa ve 700w PSU önerisi lazım.

Merak etme dostum aklında kuşku olmasın attığım sistem çok daha iyi ayrıca attığım PSU o sisteme yeticektir 3700X'in 65W TDP değeri var OC yapsan bile o sistem için rahatlıkla yeter ve 2 adet 4+4 CPU Pin girişine sahip bu sayede işlemciyi tam performansta besleyebileceksiniz.

Vatan Bilgisayar'da o ramlerden yok. Bulabildiğim en iyi RAM'ler bunlar. Dediğim gibi parçaları Vatan'dan toplayacağım. Linkleri de öyle atarsan çok yardımcı olursun.

Vatan Bilgisayar'da o ramlerden yok. Bulabildiğim en iyi RAM'ler bunlar. Dediğim gibi parçaları Vatan'dan toplayacağım. Linkleri de öyle atarsan çok yardımcı olursun.
Böyle bir sistemi Vatan Bilgisayar'dan almamanı öneririm ordaki bazı bileşenler çok eski internetten sipariş edip kendin rahatlıkla toplayabilirsin Youtube'da pekçok kaynak var bu konuyla alakalı ayrıca forumdada bende dahil size bu konuda pek çok kişi yardımcı olur.

Son düzenleme:
Olası bi durumda elimin altında olmasını istiyorum. Ayrıca "ordaki bazı bileşenler çok eski" derken? Herşeyi söyledin ama kasa ve Psu önermedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…