372₺'ye replika Xbox gamepad

Kyzler

Hectopat
Daha fazla  
Kronik sorunlu Logitech F310 bile 750 lira olmuş. Orta seviye gamepadlar 1100 liradan başlıyor. Orijinal Xbox kolları ise 2500 lirayı buluyor.

Yaklaşık 7 aydır uzun ve yoğun kullanım testi yaptığım replika Xbox kolunu size tanıtacağım.

Öncelikle ürün tak çalıştır mantığında ek programlarla sizi yormuyor sitem ve oyunlar otomatik olaraj orijinal Xbox kolu olarak algılıyor FH4 FC24 pes21 GTA 5 gibi oyunlarda test ettim. 372 lira olmasına rağmen kaliteli hisettiriyor. Titreşim özelliği mevcut ve başarılı buluyorum. Her oyuna uyumluluk sağlıyor. 7 ay önce 2 tane almıştım aynı anda 4 kola kadar destekliyor ve sorunsuz çalışıyor.

Eksikleri var mı derseniz paketten çıkarken plastik kokusu oluyor onu da 1 gün havalandırsanız çözülüyor. Kablolu olması kimilerine göre eksi ama 372 liraya kablosuz Xbox kolu beklemek aşırı olur.

Ürün linki.
İTHALCİM Xbox 360 Uyumlu Kol Kablolu Joystick Gamepad Kablolu Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ürün bozuk veya hatalı gelirse ücretsiz değişim veya para iadesi yapıyorlar. Xbox 360 ve PC uyumlu. Üniversiteden eve geldiğimse fotoğrafları da eklerim.

Replikayı üreten marka torima uygun fiyatlı ps4 ve xbox kolları satan bir teknoloji firması benim pc kablosuz gamepadlari desteklemediği için kablolu xbox tercih ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı