Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Maximum 375₺ ve PSU'su altta olacak şekilde bir kasa arıyorum. Bildiginiz modeller varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bende uzun aramalar sonucu dun zalman s2 siparis ettim 240 TL ye . Tek fan var diğerlerini kendin alacaksın yalnız. Öneri olarak zalman s2, rampage rmc2019, corshair delta, msi mag 010 bunlar güzel kasalar iyi hava akışı var. Sıvı soğutma destekleri var. Senin bütçen s2 ye yeter artar bile
Sharkoon AM5
Hem sade hem uygun fiyatlı hem de (şahsi görüşüm) şık. Ayrıca toz için filtreleri ve renk seçenekleri de olan bir kasa, sitede aratabilirsiniz. Ki bence Intel kullanıyorsanız mavi olanı, AMD kullanıyorsanız kırmızı olanı tercih edebilirsiniz.
Saygılarımla...
Isınmadan şikayetçi birkaç konu görmüştüm sosyalde. Biraz araştırmak lazım bu kasayı. Bence de çok şık ama hava akışı daha önemli. Bilgilendireyim dedim.
Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Maximum 375₺ ve PSU'su altta olacak şekilde bir kasa arıyorum. Bildiginiz modeller varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.