Neden haha attınız? Bu bütçeye Rampage'den başka klavye yok. Cynosa Lite var ve GK20 var. GK20'de RGB değil. Cynosa Lite ise G213'ten daha iyi olduğunu sanmıyorum. Başka bir öneriniz varsa atın?
G213 hakkına gram fikrinizin olmadığını ve sadece üstünde Logitech yazdığı için o klavyeyi yazdığınızı düşünüyorum. Tasviye verecek olursam:
Sesli ama fiyatına göre iyi:
En ucuz MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selamlar. Dün garantiye yolladığım Logitech G213 klavyem geri geldi. yollama sebebim yine başlıkta belirttiğim gibi bazı tuşlarının basmamasıydı. Bundan önce kullandığım diğer klavyelerde de bu tarz problemler oldu ve klavyeleri değiştire değiştire G213'e kadar geldim. Sorum ise şu; bu sorunu...
Selamlar. Dün garantiye yolladığım Logitech G213 klavyem geri geldi. yollama sebebim yine başlıkta belirttiğim gibi bazı tuşlarının basmamasıydı. Bundan önce kullandığım diğer klavyelerde de bu tarz problemler oldu ve klavyeleri değiştire değiştire G213'e kadar geldim. Sorum ise şu; bu sorunu...
Arkadaşlarımda kullananlar var ve onların böyle bir sorunu olmadı. Attığınız konular kadar önerilen konular da gördüm fakat basmama sorunu olduğunu görmemiştim teşekkürler.