375 TL'ye GTX 680 alınır mı?

Makaleler
3
Gigabyte Windforce 3 fanlı versiyonu. Adam 375'e indirdi ancak kararsız kaldım çünkü 2 GB VRAM darboğaz yaşatacak gibi. O fiyat aralığında alabileceğim daha iyi bir ekran kartı var mı? Veya satan biri var mı? İşlemcim FX-4100 veya i5-3470. daha karar vermedim hangisini kullanacağıma.

Kart GTX 1050 seviyesinde fiyat olarak uygun alınabilir arızası yoksa.

1050-1050 ti aralığında bir kart. RX 560'dan daha iyi yalnız epey eski mimarili bir kart olduğu için ne kadar daha ömrü kaldığını kestirmek güç.

Aldığının ertesi günü çalışmayı bırakabilir.

Peki 425 liraya bulduğum RX560 4G ile yarışır mı sizce? O tek fan ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aralarında pek fark yok yine de 680 önde. RX560 4GB rami kullanamaz gereksiz bir ram miktarı. Fan sayısının bu seviye kartlarda önemi yok. 500 liraya RX570 Alınabilir. Kullanacağın monitörün çözünürlüğü nedir ?

Risk her zaman vardır ama ekran kartları öyle 5 6 senede kolayca bozulmaz 10 20 sene bile çalışır.

GTX 680 güç tüketimi fazla bir ekran kartı. Ben tericihimi RX560 4GB veya biraz daha bütçe biriktirip RX470-570 serisi bir kart alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…