3750 TL i5 4460 Sistem

Cuneyt54

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Üstadlarim oyun icin dusunuyorum. Fiyat nasil veya degistirmeyi dusundugunuz parca varsa her ne geliyorsa akliniza yazin. Bugun yarin alicam bu kasayi. Olusturacak kisi de kendi payini alacak. Durum nasil yani ben yapsam kac tl karim olur? Saygilar, basarilar.

Arkadaslar sizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sisteminizde hiç bir sorun gözükmüyor fakat hazırladığım sistemi alabilirsiniz. Çok denmese de birazcık daha yüksek performans alabilirsiniz.

sinerji.gen.tr

Bu bütçeye şu sistem daha iyi olur:

Bütçeyi arttırıp işlemciyi i7 6700k ve 1 adet samsung 850 evo ssd eklerseniz daha yararlı olur.

Arkdaşlar bugün bilgileriniz sayenizde içime sinen bir sistem topladim.Sitem özelliklerim şunlar: Msı gtx 970,Msı H97 gaming 3, i5 4460 ,240 gb ssd kingstin savagede ,Kingstin 8 gb ram red savagade, pionner dvd yazici ,Zalman z3 600 wat kasa vatandan 3428 tl ye topladim kasayi toplayan arkadasada cok iyiydi onada tesekkurler Simdi keske dedikleriniz varsa soyleyin lütfen şu olsa daha iyiydi diyebilirsiniz.Birde son istegim var sizlerden 600 civari bu sitem icin monitör oyun oynayacagim oyun icin hangi monitorlere bakayim saygilar başarilar

Hocam vatana gidince 3500 lirayi geciyor skylake sistem. Bir de örnegin gta 5 oyununu sizin onerdiginiz sitemde oynasaydim fps'de artis olur muydu? Ben olmaz diye dusunup bu sistemi topladim. Hocam ilginiz ve yorumlariniz icin cok tesekkurler, başarilar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…