3750 TL IPS panel monitör tavsiyesi

Makaleler
3
Selam. Eski kullandığım boşta bekleyen i7 6700K işlemcim ve RX 5700 ekran kartım var. Masamın yanına 2. kasayı toplayacağım. Ana bilgisayarımda takılırken yan PC'den film falan açıp izlerim. Ana PC'nin işi varken koltuğu kaydırıp 2. sistemde takılabilirim. Bu sebep ile IPS panel olsun istiyorum monitörü.

Sıfır veya 2. el hiç fark etmez. Zaten nadir kullanacağım bir sistem olacak.

Ben şu monitöre baktım ama daha iyi tavsiyeleriniz var mı?

Bütçe 4.1k olur mu?

24GN60R-B epey giris seviyesi bir monitor. Ayni paraya 24M1N3200ZS var ve cok daha iyi bir model. Veya MSI G2412 var, yine 24GN60R-B'ye gore daha iyi bir model.

Ergonomik acidan guzel bir urun istiyorsan da 24M1N3200ZS'nin ergonomik versiyonu olan ZA'ya bakabilirsin.

Buna kıyas ile çok iyi bir monitör ise olabilir.
4.1K olmasina gerek yok, butcenize gore iyi modeller bulunabiliyor zaten.

24M1N3200ZS ile G2412 her ikiside hoşuma gitti. Fiyatları da bütçeme göre. Bu monitörlerin farklarını biliyor musunuz? Kıyas yaparsak ne değişiyor?
Mesela her iki modelde de hoparlör yok Bu fiyatlar galiba artık giriş seviyesi kalıyor.
Baktığım yorumlarda birisinin renk gamutu daha iyi diğerinin maksimum parlaklığı daha iyi. Sanırım film izlerken ve oyun oynarken maksimum parlaklık daha iyi bir seçenek.

Son düzenleme:
Renk gamutu olarak 24M1N daha iyi, maksimum parlaklik olarak G2412 daha iyi, kontrast olarak yakinlar.

300cd yeterli bir parlaklik dersen Philips 24M1N al.

Renk gamutu olarak 24M1N daha iyi, maksimum parlaklik olarak G2412 daha iyi, kontrast olarak yakinlar.

300cd yeterli bir parlaklik dersen Philips 24M1N al.
Sen 300 deyince kendi monitörüme bir bakayım dedim. Asus MG278Q var bende. İnternette 350 diyor bu bile az geliyor parlaklığı yetmiyor. Galiba MSI olanı almam gerekiyor. 300 baya az galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…