Arkadaşlar kendimce şöyle bir bilgisayar topladım, bilgisayarı hem 3 boyutlu tasarım hem oyun için topluyorum eksikleri veya hataları varsa söylerseniz sevinirim.
Öncelikle işlemcinizde soğutucu bulunmamakta,o yüzden 1600 alınıp anakart Gigabyte Gaming serisi yapılabilir. Diğer konularda arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Öncelikle işlemcinizde soğutucu bulunmamakta,o yüzden 1600 alınıp anakart Gigabyte Gaming serisi yapılabilir. Diğer konularda arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Sistem iyi olmuş. Fakat kasayı ve güç kaynağını ben Akasa Venom LX 600W +80 öneririm. Ayrıca R5 1400 alınıp, ekran kartı GTX 1060 6 GB'ye zorlanabilir.
Sistem iyi olmuş. Fakat kasayı ve güç kaynağını ben Akasa Venom LX 600W +80 öneririm. Ayrıca R5 1400 alınıp, ekran kartı GTX 1060 6 GB'ye zorlanabilir.
Kasa olarak biraz daha şık bir şey tercih ettim. Akasa venom'da kötü değil ama arasındaki fiyat farkına bakınca değiştirmemeye karar verdim. Ayrıca işlemciyi Ryzen 1400 yapıp ekran kartını GTX 1060 6 GB yaptığım zaman fiyat 4350 civarlarına çıkıyor o da beni aşıyor.