3750 TL'ye AMD Ryzen 5 2600 ve RX 580 Dual OC 4GB Sistem

hutchy

Decapat
Merhaba değerli arkadaşlar bilgisayar konusunda pek bilgi sahibi değilim. Black Friday denen zımbırtı yüzünden indirim var her yerde bende bunu fırsata çevirmek istedim. Topladığım sistem hakkında tavsiyelerde bulunur musunuz şu olursa daha iyi olur gibisinden? Birde 250 TL'yi aşmamak üzere bir kasa tavsiyesinde bulunursanız harika olur. Şöyle bol fanlı ışıklı bir şey
250 TL'lik bir kasa da alırsam yaklaşık 3750TL olucak şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kasa önemli bileşen aslında o fiyatta iyi ve ışıklı kasa bulmak zordur. Bazı kasalar vardır önemi yok ya diyip alınır ancak malzeme kalitesi veya en önemlisi hava akışının kötü olduğu görünebilir ben ucuz alıp hata etmiştim önü yanları kapalı bir kasaydı hiç hava alamıyordu.
Dark N5 3x12cm Mavi Led Fanlı, Full Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHN5) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Aerocool LS-5200 Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Bu ikisinden birisi alınabilir. Ben ikinciyi öneririm.

değerli yorumun için teşekkür ederim bende işte bu yüzden sordum tipe bakıp aldanmamak için hava akımı çok önemli benim için 2. benimde aklıma yattı peki sence sistemde bir sıkıntı var mı?

değerli yorumun için teşekkür ederim bende işte bu yüzden sordum tipe bakıp aldanmamak için hava akımı çok önemli benim için 2. benimde aklıma yattı peki sence sistemde bir sıkıntı var mı?
Cezam vardı yazamadım. Gayet iyi seçimler , sıkıntı yok.
Önü kapalı bir kasa. Daha iyi kasa seçimleri olabilir.

Cezam vardı yazamadım. Gayet iyi seçimler , sıkıntı yok.

Önü kapalı bir kasa. Daha iyi kasa seçimleri olabilir.
Ben biraz sade sevdiğimden dolayı ön tarafta led ışıklı bir panel tercih etmedim.
Bu kasanında ön köşelerde ızgaraları var oradan gerekli havalandırmayı sağlayacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…