Fortuna Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa Yağmacı bıçak veya Asil Karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim.
3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa Yağmacı bıçak veya Asil Karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim.
kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 26 Ağustos 2021 #2 Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa yağmacı bıçak veya asil karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence ikisini de alma 3550 VP ye 2 hafta sonra falan kelebek gelecek onu al.
Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa yağmacı bıçak veya asil karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence ikisini de alma 3550 VP ye 2 hafta sonra falan kelebek gelecek onu al.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.124 Makaleler 3 Çözümler 61 26 Ağustos 2021 #3 Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa yağmacı bıçak veya asil karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamıyorum fakat 3'ünü de internetten inceledim. Ejder Ateşi Vandal en iyisi bence.
Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa yağmacı bıçak veya asil karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamıyorum fakat 3'ünü de internetten inceledim. Ejder Ateşi Vandal en iyisi bence.
kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 26 Ağustos 2021 #4 SiyahPassat dedi: Oyunu oynamıyorum fakat 3'ünü de internetten inceledim. Ejder Ateşi Vandal en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Vandalı falan yerden bulabilirsin diye öyle dedim bence bıçak al.
SiyahPassat dedi: Oyunu oynamıyorum fakat 3'ünü de internetten inceledim. Ejder Ateşi Vandal en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Vandalı falan yerden bulabilirsin diye öyle dedim bence bıçak al.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 kuwio dedi: Bence ikisini de alma 3550 VP ye 2 hafta sonra falan kelebek gelecek onu al. Genişletmek için tıkla... Kelebek geldi zaten. Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa Yağmacı bıçak veya Asil Karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle bıçak al.
kuwio dedi: Bence ikisini de alma 3550 VP ye 2 hafta sonra falan kelebek gelecek onu al. Genişletmek için tıkla... Kelebek geldi zaten. Fortuna dedi: 3750 VP var Ejder Ateşi Vandal mı yoksa Yağmacı bıçak veya Asil Karambit mi alayım oyuna daha yeni başladım ona göre söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle bıçak al.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 26 Ağustos 2021 #6 Hiçbiri. Önce oyunu bir süre oyna, çoğu kostümü yerden alarak dene, öyle satın al. Ben acele edip asil vandal aldım fakat ejderle daha iyi oynadığım için sonradan onu da almak zorunda kaldım. Şimdi ise gönlüm yağmacıda
Hiçbiri. Önce oyunu bir süre oyna, çoğu kostümü yerden alarak dene, öyle satın al. Ben acele edip asil vandal aldım fakat ejderle daha iyi oynadığım için sonradan onu da almak zorunda kaldım. Şimdi ise gönlüm yağmacıda
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ağustos 2021 #7 Bıçak oyun zevkini daha çok arttırıyor bence.