Sistem güzel fakat 1 ayda klişe haline gelen yorumu yapacağım. RX 480'i bekleyin derseniz ki AMD sevmiyorum tamam ama önyargılı olmamakta gerek bence fiyat performans canavarı . İşlemcini 6500 yapabilirsin sisteme anakart koymamışsın b150 çipsetli anakart öneririm. Bütçenizi çok aşarsa rami 8 gb ssdyi 120 gb yapın.
Cevabınız için teşekkür ederim.Sistemde sizin söylediğiniz anakart bulunuyor ama reklam kaplıyor o bölümü sanırım.Benim aklıma takılan bir diğer soru ise işlemci için soğutucu almam gerekiyor mu ? Diğer bir sorum ise siz amd mi yoksa nvidia mı önerirsiniz.
Bu 2 firma arasında hep bir rekabet oldu fazla bir fark yok aralarında nvidianın kartları biraz daha üstün fakat pahalı. Amd daha yeni kartlarını çıkarmadı bakıp göreceğiz. İşlemci soğutucuya gerek yok K ibaresiz işlemciler stok soğutucuyla gelir o da yeter zaten.
İşlemcin K serisi olmadığı ve overclock yapamayacağına göre H110M Gaming alman daha mantıklı olur. Fiyat olarak daha uzu ve Gaming özelliklerini barındırıyor.