378.000KM 2000 model Opel Vectra alınır mı?

Hocam umarim olan paylasmamda sıkıntı yoktur. İlan: https://shbd.io/s/AVW7lWpj

Aracin boya durumu vs ilgilendirmiyor pek onemli olan motor aksamı benim icin. İlk arabam olacak ve bütçem 210-215 bin TL.

Hocam motoru masrafsız arıyorsan Toyota Corolla veya Mazda 323 alabilirsin. Opel çok km yapmış, motoru ömrünü doldurmaya yaklaşmıştır.

Hocam motoru masrafsız arıyorsan Toyota Corolla veya Mazda 323 alabilirsin. Opel çok km yapmış, motoru ömrünü doldurmaya yaklaşmıştır.
Arkadaşın dediği gibi Toyota Corolla al keyfine bak. Opelle habire uğraşırsın sanayiden çıkamazsın.

Hocam umarim olan paylasmamda sıkıntı yoktur. İlan: https://shbd.io/s/AVW7lWpj

Aracin boya durumu vs ilgilendirmiyor pek onemli olan motor aksamı benim icin. ilk arabam olacak ve bütçem 210-215 bin tl.
İlk araba olmaz. Öncelikle araba D segment ve bakımı pahalı olur, ilk araba için C veya B segment daha mantıklı.
Opel de olmaz çünkü motorları sıcak çalışmayı seviyor ve bakımı tam değilse conta yakması kaçınılmaz.
Ayrıca külbütör kapağı contası da zayıf noktası, buji yağlaması yaparsa uğraştırır.
Bunun yerine Corolla, Focus, Firesta, Polo gibi araçlara yönelebilirsiniz.

İlk araba olmaz. Öncelikle araba D segment ve bakımı pahalı olur, ilk araba için C veya B segment daha mantıklı.
Opel de olmaz çünkü motorları sıcak çalışmayı seviyor ve bakımı tam değilse conta yakması kaçınılmaz.
Ayrıca külbütör kapağı contası da zayıf noktası, buji yağlaması yaparsa uğraştırır.
Bunun yerine Corolla, focus, firesta, polo gibi araçlara yönelebilirsiniz.

Belirttiğim bütçeye ne geliyor hocam hiç bilgim yok.

Belirttiğim bütçeye ne geliyor hocam hiç bilgim yok.
Nispeten düşük kilometre istersen 1.25 Gülen surat kasa Fiesta olur. Daha güçlü daha yeni ama daha yüksek kilometreli Bir sonraki kasa 1.4 dizel Sport'ları var.
Clio 2'nin makyajsız 1.6 benzinlileri ve makyaylı 1.5 dizel Alize donanımları var.
Efsane kasa Corolla'nın 1.6'ları var.
1.6 Ressam adam (ismi uyarı yer diye yazmadım) motorlu Polo var. Çok yakar ama sağlamdır.
Ama bütçe arttırabiliyorsanız bunların hepsini bırakıp 1.4 dizel 70 beygir veya 1.6 benin Citroen C2 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı