38.000 TL bilgisayar tavsiyesi

ekinyuksel12

Picopat
Daha fazla  

Yaptığım bazı araştırmalar sonucu bu model hoşuma gitti. Buna 4070 konfigüre edip almayı düşünüyorum. Ama aklima takılın bazı şeyler var. Daha iyi bir öneriniz var mıdır? Bir de AMD yerine Intel alsam ileride soketten dolayı bana iş çıkaracak ama i5'lerin fiyatı daha uygun. Sizce nasıl bir karar vereyim? Bir de 4070 yerine 3070 tercih etsem ne kadar bir kaybım olur? Oyun konusunda aşırı sert bir kriterim olmadığı için dlss 3 gibi teknolojilerden vazgeçebilirim.

Bilgisayar ile fazla oyun oynamak gibi bir amacım yok çoğunlukla yazılım ve 3D tasarım için kullanılacak. Tabii arada oyun da oynarız ama çok değil.

Son düzenleme:
Çok bilgili değilim ancak bütçeniz yüksek. Bence 4000 serisi bakın.

Seninkindense bu daha iyi bence, Ekran kartı daha iyi ve 10GB, o işlemci fazla, 5600 ideal ikisi güzel uyumlu olur.

Çok bilgili değilim ancak bütçeniz yüksek. Bence 4000 serisi bakın.
4070 düşünüyorum ama birikimin tamamını vermek de pek istemiyorum belki müzik hobime yatırım yaparım diye. Bu hazır kasanın da 4070 altında 4000 serisi bir kartı yok. Yapacak bir şey yok ya Intel 4070 yapacağız ya da AMD 4070

Teşekkürler tavsiyen için. Ama linkteki ekran kartı ile değil 4070 ile beraber alacağım 12G. Bir de işlemci gücü de çok önemli benim için 7600x ile 5600 arasında ne kadar fark var performans açısından?

7600x ile 5600 kıyaslanamaz bile. 7600x tabii. Oyunlarda 7600x ile 7600 arasında 5 -6 FPS oynuyor. Ekstradan o kadar para vermek mantıklı mı siz bilirsiniz.

Sıfırdan AM4 bu fiyata mantıksız. Soket çıkartmıyorlar artık. AM5'in desteği 2025'e kadar devam edecek.

Çok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…