38.000 TL DDR5 4070 Ti sistem önerisi

Bütçe
43.000

ateseren11

Hectopat
Arkadaşlar merhaba şu an PcKolik'te bu sistem 38.000 TL olarak satışta sizce fiyatı ve parça kaliteleri nasıl?

Birkaç özelleştirilme ile almak istiyorum:
Anakart: Gigabyte B650M DS3H.
Sıvı soğutma: DeepCool LS520 SE ARGB 240 mm.
Bu özelleştirmeler ile birlikte toplam: 43.616 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı? Ekran kartı marka, modeli ve soğutması nasıldır?
Anakart ve sıvı soğutma iş görür mü? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü bende gördüm hocam, bazı değişiklikler yapılarak daha iyi hale getirilebilir gibi geliyor ama genel olarak bir bilenin yorumlamasına ihtiyaç var gibi. Ürün kaliteleri ile ilgili benim de soru işaretlerim var.

Peki sence anakart nasıl? Sıvı soğutma konusunda 1900 TL verip kule tipi alana kadar üzerine 900 daha koyup sıvı soğutma almak daha mantıklı geldi.
Sıvı soğutma hakkında bir şey bilmiyorum ama ben alcak olsam kule tipi soğutma alırdım. B650M D3SH gayet iyi. Ayrıca ssdyi 980 pro olarak değiştirebilirsiniz.

Hepsi bilinen iyi markalar gibi geldi bana SSD hariç onu da upgrade etmek istesen 3500 TL daha fazla vermen gerekiyor neredeyse. O yüzden 2 tane SSD slotlu anakart avantaj daha sonradan başka bir SSD alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…