Evet, Akakçe’den baktım, 22.000 TL’ye satılanlar gördüm. Arada yayın da açıyorum, işim kolaylaşır hem. Yayın için NVIDIA tercih et diyenler oldu. Sizce hangi yöne doğru sistem kurmalıyım? Öneri ve görüşlere sonuna kadar açığım. Bu arada en fazla 40.000 TL’ye alabilirim, bilginiz olsun arkadaşlar.
Evet, Akakçe'den baktım, 22.000 TL'ye satılanlar gördüm. Arada yayın da açıyorum, işim kolaylaşır hem. Yayın için NVIDIA tercih et diyenler oldu. Sizce hangi yöne doğru sistem kurmalıyım? Öneri ve görüşlere sonuna kadar açığım. Bu arada en fazla 40.000 TL'ye alabilirim, bilginiz olsun arkadaşlar.
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam böyle 41k. PSU'yu Parolapara ve İyzico kampanyasıyla alacağız eğer kullanmadıysanız. Maalesef ssd miz düşük oldu bütçenize sığmadı. Sonra yükseltilebilir.
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam böyle 41k. PSU'yu Parolapara ve İyzico kampanyasıyla alacağız eğer kullanmadıysanız. Maalesef SSD miz düşük oldu bütçenize sığmadı. Sonra yükseltilebilir.
İyzico ve Parolapara'da ilk ödemeye özel 500TL+400TL cashback kampanyaları var 31 Mayısa kadar. İyzico'da ek olarak Gaming.Gen.TR'e özel %10 indirim ve bayrama özel %25 indirim kampanyası var. Bu durumda bize yaklaşık 500 TL + 400 TL + 418TL + 167 TL indirimle denk gelecek. 1484 TL'lik indirimle yani 180 170 TL'ye denk gelecek. İyzico'dan gelen cashbacki kartımıza çekemiyoruz 30 TL'ye kart sölersek kullanabiliriz. Parolapara'dan kendi kartınıza atabilirsiniz.
İyzico ve Parolapara'da ilk ödemeye özel 500TL+400TL cashback kampanyaları var 31 Mayısa kadar. İyzico'da ek olarak Gaming.Gen.TR'e özel %10 indirim ve bayrama özel %25 indirim kampanyası var. Bu durumda bize yaklaşık 500 TL + 400 TL + 418TL + 167 TL indirimle denk gelecek. 1484 TL'lik indirimle yani 180 170 TL'ye denk gelecek. İyzico'dan gelen cashbacki kartımıza çekemiyoruz 30 TL'ye kart sölersek kullanabiliriz. Parolapara'dan kendi kartınıza atabilirsiniz.
Maalesef hocam. Kampanyadan gelen para çekilebilir paraya aktarılmıyor. Ya kart sölicez yada içine biraz daha para atıp kampanyadan gelen parayla ek bişi alıcaz.
Maalesef hocam. Kampanyadan gelen para çekilebilir paraya aktarılmıyor. Ya kart sölicez yada içine biraz daha para atıp kampanyadan gelen parayla ek bişi alıcaz.