38.000 TL'ye i5 12400F - RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçe
40.000

Emendata

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bütçeme yaklaşık İtopya'da sistem topladım sistemde ne gibi oynamalar yaparak sistemi daha iyi bir yöne sokabiliriz? Ya da sistem iyiyse bana iyi bir monitör lazım bütçem onun için belli değil ama 144Hz civarı bir hız yeter diye düşünüyorum. Kullanımım oyun programlama, oyun geliştirme ve oyun oynama için kullanacağım.
Sistem de hoparlör ve kamera kullanmıyacağım DOS için ben Windows 11 seçtim onu ekstradan nerede alabilirim İtopya'da uçuk.

Link İtopya: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazık. Anakartı B650M-R, SSD'yi Kioxia 1TB yaparak bunu alın. Bütçe varsa RAM'ler de 2x16 yapılabilir.
Win 11 lisansını yukarıda belirtildiği gibi Sağlam Lisans tarzı yerlerden alabilirsiniz.

Alınmaz kesinlikle. O işlemciye Z790 anakart niye seçtin? 750W PSU da gereksiz, 550W kaliteli bir şey rahat yeterli olur.

Maalesef olmamış, pahalı.
İntel şartsa B760, 1 TB Kioxia seçilerek alınabilir.

Aksi taktirde bunu öneririm.

Arkadaşlar peki AMD Ryzen 5 8600G 4.3GHz 16MB önbellek 6 çekirdek AM5 4nm işlemci.
APU olduğu için ekran kartını sonra baksam daha iyi.

Şu an tekrardan yapıyorum.

İyi midir bir de monitör ne seçiyim.

Bir de AMD fazla uygulama, program, oyun ve kodlama programları kaldıramazki bentekrardan Intel'e geçip attığım üsteki linke uydurmaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…