38.000 TL'ye kadar üniversite için laptop önerisi

Bütçe
35000
Arkadaşların attığı laptoplara göz gezdirmeni öneririm.

Sadece Victus'a özgü değil, aşırı ısınmada donanımlar bunu yapıyor ve laptopların yapısı gereği hala aşılamayan bir sorun maalesef. İyi soğutma için başka marka/modellere yönelebilirsiniz ama Gaming laptopların panelinde genelde düşük Ms'e önem veriyorlar yani renk doğruluğu daha önemliyse ona göre seçim yapın.

Hocam Victus'un paneller düşük ms konusunda da ne çıkarsa bahtımıza modunda.

Hocam hepinizin attıklarına baktım ama b

Üniversitede mühendislik-mimarlık düşünüyorsanız bence Victus çok da doğru tercih değil, zira tasarım yaparken renk doğruluğu önem taşıyor ve bir süredir gördüğüm kadarı ile Victus cihazlarda ekranın ne çıkacağı tamamen şans işine dönmüş durumda. İlla Victus alacağım diyorsanız da bu panel konusunu cihazı almadan önce teyit ederek almanızı öneririm, hoş arkadaşımda Intel işlemcili modelini çift M.2 SSD girişi olduğu satıcı tarafından belirtildiği için almış cihazı söktüğümüzde ise tek slot çıkmıştı. Eski serilerinde hoparlörden pıt sesi gelme, klavyede yazı yazarken üst kapağın fazla titremesi yani ekranın sallanması sorunu nu çok duymuştum. Şimdi de özellikle Windows 10 kullanmak isteyenler için (bunu Windows 11 kullanmak istemeyenler için belirtiyorum) driver sorunu olduğunu ve cihazların farklı kalitede panelle çıkması sorununu sıklıkla görüyorum. Bence birisine tavsiye edilmeden önce iki kere düşünülmesi gereken bir seri. Victus kötü alınmaz demiyorum ancak dediğim gibi alacağınız modeli iyi araştırmanızda fayda var, zira çok memnunda kalabilirsiniz pişman da olabilirsiniz.

Hocam mimarlık mühendislik tasarım ile işim yok asıl amacım oyun oynamak olacak o yüzden açmıştım bu konuyu ama üniversitede de lazım olacak diye öyle yazdım. Victus hoş diye duydum ama billmiyorum.

Minimum aradıklarım
16/32 GB RAM.
4060.
1 TB SSD.
144 Hz ekran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı