Merhaba laptop veya PC toplamak istiyorum ama nasıl toplanacağını bilmiyorum. Ondan hazır sistemlere bakıyorum siz ne önerirsiniz maksimum bütçe 38k.
Laptop veya masaüstü de olur.
Merhaba laptop veya PC toplamak istiyorum ama nasıl toplanacağını bilmiyorum. Ondan hazır sistemlere bakıyorum siz ne önerirsiniz maksimum bütçe 38k.
Laptop veya masaüstü de olur.
Hazır sistemlere bakabilirsin ama acele etme ve bir mağazaya gidip alma. İndirimli bir sistem bulursun. Mağazaya gidip alırsan biraz kazık atabilirler.
Hocam 40klık laptop ile 20 25klik masaüstünün vereceği performans benzer olur. Yani masaüstü daha düşük fiyata daha iyi özellikler sunuyor. Eğer taşınma durumu yoksa kesinlikle masaüstü. Sistem toplama olayına gelirsekte önereceğim birkaç şey var. Bu fiyat bandindaki AMD kartları gönül rahatlığıyla alabilirsin illaki görmüşsündür AMD kartları kotuleyenleri. Bir de AMD işlemci alırsan senin için daha iyi olur. Çünkü AMD işlemcilerin soketi daha geleceğe yönelik ve fiyat performans işlemciler. Son olarak asla Hepsiburada'dan Trendyol'dan vs bilgisayar alma. Arkadaşlar sana en iyi bilgisayarı önerecektir zaten ama ben yine de demiş olayım.
JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5600X/ GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da