38 bin TL laptop önerisi

Daha fazla  
Bu sene universiteye gectim ve muhendislik okuyacagim. Su anda da oyun projeleriyle de ilgileniyorum ama universiteye masaustunu goturemeyecegim. Cok fazla bütçem yok biraz arastirma yaptim ama akil akildan ustundur. Hem oyun oynayabilecegim hem universite icin kullanabilecegim hem de Unity veya Unreal gibi oyun motorlarini kullanabilecegim laptop onerisi bekliyorum. Not: Oyun oncelikli bu yuzden daha cok oyun bilgisayari ozellikli olsun. Simdiden sag olun.

Bu sene universiteye gectim ve muhendislik okuyacagim. Su anda da oyun projeleriyle de ilgileniyorum ama universiteye masaustunu goturemeyecegim. Cok fazla bütçem yok biraz arastirma yaptim ama akil akildan ustundur. Hem oyun oynayabilecegim hem universite icin kullanabilecegim hem de Unity veya Unreal gibi oyun motorlarini kullanabilecegim laptop onerisi bekliyorum. Not: Oyun oncelikli bu yuzden daha cok oyun bilgisayari ozellikli olsun. Simdiden sag olun.

ASUS ROG STRIX G15 aradığınız özelliklerin hepsi ve daha birçoğu bulunuyor kaplaması Carbon'dan olduğu için ısınma gibi bir derdide yok göz atmanızı öneririm.

Bu modele bakabilirsiniz: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,490195491.html
Arkadaşıma aldırdım. Kurulumunu ve testlerini (Cinebench, FurMark) de ben gerçekleştirdim ve genel olarak cihazı beğendim. Kendisinin de önceliği oyun ve aynı zamanda tasarım, mühendislik yazılımlarıydı. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim. 16 GB RAM ilk evrede yeterli olur mu acaba? Ayrica HP laptoplar icin bazi sikayetler de var. Ozellikle ekraniyla ilgili. Bu konu hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum. Nit degerleri ve sRGB oranlariyla alakali sorunlar da duymustum. Ha diyorsan ki "bu paraya anca bunu alirsin" o zaman eyvallah.

Hocam teşekkür ederim. 16 GB RAM ilk evrede yeterli olur mu acaba? Ayrica HP laptoplar icin bazi sikayetler de var. Ozellikle ekraniyla ilgili. Bu konu hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum. Nit degerleri ve sRGB oranlariyla alakali sorunlar da duymustum. Ha diyorsan ki "bu paraya anca bunu alirsin" o zaman eyvallah.

Bu paraya anca bu denmezde. Acer falan da yollarim ancak bu fiyata o sistem gelmez.

Ben bunu almayı düşünüyorum.

Ben şahsen bunu uygun buldum.

Ben bunu almayı düşünüyorum.

Hocam 512 GB SSD cok yetersiz kalir bence.

Ben şahsen bunu uygun buldum.

Hocam teşekkür ederim. Buna bakacagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı