SUNRISE-4070SUPER oyuncu bilgisayarı GALAX GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5700X ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu hazır sistemlerden birini 1 TB SSD ve işlemci soğutucu seçip almayı düşünüyorum ama siteler güvenilir mi ya da ekran kartı markaları sağlam mı çok fazla bilmiyorum. Şu an kullandığım bilgisayar çok eski monitör olarak da AOC 24G4X almayı düşünüyorum. Pivot özelliğinden dolayı ama PC ile birlikte 38k ya denk geliyor ve beni çok zorluyor daha ucuza sistem önerisi verebilir misiniz ya da bunlar arasından iyi olanı söylerseniz? İyi olur ilk defa PC alacağım ve bayağı idare etsin istiyorum sürekli güncelleştirmiyeceğim. AMD ekran kartları almamamı söylüyor insanlar kararsız kaldım.
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!